Επίθεση με μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το σπίτι του Φλαμπουράρη

Επίθεση με μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούν το σπίτι του Φλαμπουράρη
Eurokinissi

Επίθεση με βόμβες μολοτοφ σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου με στόχο τις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν το σπίτι του Αλέξου Φλαμπουράρη στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Ομάδα κουκουλοφόρων εμφανίσθηκε στο σημείο εκτόξευσε τις μολότοφο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα υπηρεσιακό τζιπ της ΕΛ.ΑΣ.. Στο σημείο έφτασε Πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά, ενώ οι νεαροί χάθηκαν στα στενά των Εξαρχείων.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι του . Φλαμπουράρη έγινε στόχος επίθεσης και για το λόγο αυτό στο σημείο παραμένουν στατικές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η πολλοστή επίθεση στο σπίτι του Υπουργού Επικρατείας ,Αλέκου Φλαμπουράρη αποδεικνύει την εμμονή σκοτεινών κύκλων, εναντίον του προσώπου του, τονίζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ώρα της επίθεσης, μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, σε σημείο όπου από τύχη δεν υπήρχαν περαστικοί, προσιδιάζει σε αδίσταχτους ανθρώπους του υποκόσμου. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση πρόκειται να φοβηθούν από τέτοια μαφιόζικα χτυπήματα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

Καλούμε την Κυβέρνηση και τον κατ' ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να βάλουν τέλος σε αυτήν την νοσηρή κατάσταση».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατικού χαρακτήρα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη. Πρόκειται για αποκρουστική και απόλυτα καταδικαστέα ενέργεια, η οποία συμβαίνει για πολλοστή φορά. Όμως η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται από τέτοιου είδους ενέργειες» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του κύριου Φλαμπουράρη. Τέτοιες αντιλήψεις, τέτοιες επιθέσεις δεν συμβαδίζουν με τη Δημοκρατία» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παυλός Χρηστίδης.

Επισημαίνει πως η ασφάλεια κάθε Έλληνα πολίτη είναι συνταγματικό δικαίωμα, το οποίο κάθε κυβέρνηση οφείλει να υπερασπίζεται. «Είναι πια θέμα του κ. Τσίπρα να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις, μιας και ο αρμόδιος υπουργός έχει αποδειχτεί επανειλημμένως ανεπαρκής» σημειώνει καταληκτικά ο κ. Χρηστίδης.

Δημοφιλή