Πού θα δούμε τις πέντε αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Πού θα δούμε τις πέντε αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη
Eurokinissi

ΑΕΚ και Πανιώνιος αναζητούν τηλεοπτική στέγη για τις ρεβάνς των 3ων προκριματικών σε Champions League και Europa League. Ποιος θα καλύψει τους αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού.

Μία πολύ κρίσιμη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πλησιάζει και ακόμα δεν είναι γνωστό πόσες αναμετρήσεις θα δούμε ζωντανά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, αφού δύο από τους πέντε εκπροσώπους μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχουν "στέγη" ακόμη.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα την Τετάρτη στις 20:00, μετά από την ήττα 0-2 στο ΟΑΚΑ, δεν έχει κλείσει σε κάποιο κανάλι, αν και η Nova μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός.

Ομοίως, η ρεβάνς του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη στις 22:00 επίσης αναζητά κανάλι για τη μετάδοση, με τη Nova να μοιάζει η πιο ορατή επιλογή.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, οι αναμετρήσεις Παρτίζαν - Ολυμπιακός και Μακάμπι - Πανιώνιος βρήκαν τηλεοπτική "στέγη" μόλις μία ημέρα πριν από τη σέντρα και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να υπάρξει σχετική καθυστέρηση και αυτήν την εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο δεύτερος αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας, που εκτός απροόπτου θα "σφραγίσει" την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, θα καλυφθεί από το "Νοvasports 2HD" την Τετάρτη στις 21:45.

Στο Europa League την Πέμπτη, το "COSMOTE SPORT 2 HD" θα μεταδώσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να κρατήσει το υπέρ του 1-0 επί της Γκαμπάλα και στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 21:00, το "COSMOTE SPORT 1HD" θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ Ντόνετσκ μετά από το 1-1 της Ουκρανίας.

Την Παρασκευή, οι κληρώσεις των πλέι οφ στο Champions League (13:00) και στο Europa League (14:00) θα μεταδοθούν από Cosmote και Eurosport.

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τετάρτη 2 Αυγούστου

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΑΕΚ 20:00 Πιθανώς Nοva

Ολυμπιακός - Παρτίζαν 21:45 Νοvasports 2HD

Πέμπτη 3 Αυγούστου

Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός 20:00 COSMOTE SPORT 2HD

ΠΑΟΚ - Ολίμπικ Ντόνετσκ 21:00 COSMOTE SPORT 1HD

Πανιώνιος - Μακάμπι Τ.Α. 22:00 Πιθανώς Nova

Δημοφιλή