Η Blake Lively δεν θέλει να πιστεύουμε ότι η ζωή της είναι τέλεια

Η Blake Lively δεν θέλει να πιστεύουμε ότι η ζωή της είναι τέλεια
AFP

Η Blake Lively δεν έχει την τέλεια ζωή που όλοι νομίζουμε. Τουλάχιστον αυτό λέει η ίδια. Μπορεί να νομίζετε ότι τα χρήματα, η κινηματογραφική επιτυχία και η ζωή δίπλα στον Ryan Reynolds και τα δύο τους παιδιά, είναι ιδανική αλλά η ίδια έχει άλλη άποψη.

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour, η Lively προσπάθησε να αντικρούσει αυτή τη γενική αντίληψη, αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν κατάφερε να μας πείσει!

Δείτε για παράδειγμα πως περιγράφει τους τσακωμούς της με τον Ryan Reynolds.

«Σε άλλες σχέσεις μου, αν προέκυπτε κάτι θα έπαιρνα τηλέφωνο τις φίλες μου ή την αδερφή μου και θα έλεγα: “Λοιπόν, να τι έκανε, τι να κάνω;”. Μαζί του, ήμασταν δύο χρόνια φίλοι πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε και τον αντιμετωπίζω σαν να είναι φίλη μου, οπότε του λέω: “Να τι έχει συμβεί. Με ενόχλησε. Τι να κάνω;” Και κάνει το ίδιο και με εμένα. Με αντιμετωπίζει σαν να είμαι ο καλύτερός του φίλος.»

Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο Blake!

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του τις περισσότερες φορές», είπε η Lively και εξήγησε γιατί το λέει έτσι.

«Λέω “τις περισσότερες φορές” γιατί αν πω είμαι “ερωτευμένη μαζί του συνέχεια” κάποιοι δυσανασχετούν. “Α, η ζωή της είναι τόσο υπέροχη. Είναι τόσο τέλεια”, οπότε είναι σαν μηχανισμός άμυνας.», είπε η ηθοποιός.

Η Lively θεωρεί ότι αυτό το βάρος της τελειότητας δεν κάνει καλό και είναι άδικο, ειδικά για τις γυναίκες.

«Δεν έχει λογική και απλοποιεί τους ανθρώπους. Όχι, όλοι οι άντρες αλλά οι περισσότεροι έχουν την επιθυμία να κατανοήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Για να κάνουν κάτι τέτοιο πρέπει να τους περιγράψεις κάτι που μπορούν να κατανοήσουν, αλλά οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Είναι, επίσης μία υπενθύμιση ότι αυτό που βλέπεις στα media, δεν είναι η αληθινή ζωή. Τη νύχτα πριν από τη συνέντευξη, είχα πολύ άγχος: Πώς θα με αντιμετωπίσει αυτός ο άνθρωπος; Οπότε όταν διαβάζετε: “Α, έχει την τέλεια ζωή” ή “Ο κόσμος της καταρρέει”, είναι επειδή διαλέγουν οι άλλοι να πουν μια ιστορία. Και η ιστορία αυτή μένει στο τέλος.», τόνισε.