Αυτό είναι το γυναικείο αξεσουάρ-κλειδί του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με το Instagram

Αυτό είναι το γυναικείο αξεσουάρ-κλειδί του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με το Instagram
Instagram

Η μόδα αλλάζει συνεχώς, αυτό είναι γνωστό πλέον. Στα σοφά λόγια της Heidi Klum «In fashion, one day you're on, the next day you're out».

Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός πως κάθε εποχή, ή σεζόν για να είμαστε πιο σωστοί, έχει τις δικές της τάσεις, τις οποίες και οι περισσότεροι ακολουθούν πιστά -ακριβώς για να μην είναι «εκτός».

Αν, λοιπόν, κρίνουμε από το τι φοριέται φέτος το καλοκαίρι στο Instagram -την πλέον αξιόπιστη διαδικτυακή πλατφόρμα για να ανιχνεύεις τις τάσεις της εκάστοτε περιόδου- η απάντηση είναι μία και είναι απόλυτη: Το μεγάλο trend του φετινού καλοκαιριού είναι τα κρεμαστά σκουλαρίκια με φούντες ή, στην πιο εύηχη αγγλική ορολογία τους, tassel earrings.

Είναι μεγάλα, είναι εντυπωσιακά, δεν χρειάζεται να φορέσεις άλλο κόσμημα καθώς επιβάλλουν την παρουσία τους στην εμφάνιση και, αν και ελαφρώς κιτς, είναι τόσο ευχάριστα και διασκεδαστικά που τους το συγχωρούμε. Αφήστε που αρκετά από τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά καταφέρνουν να παραμένουν κομψά και καλαίσθητα παρά την αντικειμενική υπερβολή του σχεδίου τους.

Προσοχή, ωστόσο: Αν επιλέξετε να ακολουθήσετε τη φετινή μόδα, θα πρέπει να θυμάστε πάντα κάποιους βασικούς κανόνες. Προτιμήστε ένα απλό χτένισμα, μην υπερβάλλετε με τη χρωματική παλέτα των ρούχων που θα φορέσετε και διατηρήστε τα υπόλοιπα αξεσουάρ στο μίνιμουμ, πόσο μάλλον τα υπόλοιπα κοσμήματα (εκτός κι αν θεωρείτε πως μπορείτε να υποστηρίξετε ένα «φορτωμένο» look). Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια θα κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες.