Facebook Spaces: Η νέα εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου φέρνει την εικονική πραγματικότητα στη ζωή μας

Facebook Spaces: Η νέα εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου φέρνει την εικονική πραγματικότητα στη ζωή μας
Facebook Spaces

Το νέο όραμα του Facebook γύρω από τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνούμε με τους φίλους μας στο άμεσο μέλλον, θα κάνει το Snapchat, τα InstaStories και το WatsApp να μοιάζουν με αρχαία ιστορία.

Ο λόγος για το Facebook Spaces, μια εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας που θα μας βοηθά να συνδεόμαστε με ανθρώπους από τα πιο παράξενα μέρη στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του Taj Mahal και του διαστήματος -ναι, του διαστήματος. Και προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να έχει διαπιστευτήρια από τις «εξωτικές» συνομιλίες του, η εφαρμογή θα παρέχει και εικονικά selfie sticks.

Μια beta εκδοχή του Facebook Spaces είναι ήδη διαθέσιμη προς αγορά, αρκεί να προμηθευτείτε και το ειδικό σετ κάσκας-γυαλιών εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift. Μόλις τα αποκτήσετε, θα μπορείτε να συναντάτε τους φίλους σας σε ένα διασκεδαστικό, εικονικό περιβάλλον, σαν να βρισκόσασταν στο ίδιο δωμάτιο, ανεξάρτητα από το που βρίσκεται πραγματικά ο καθένας. Χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας στο Facebook, δημιουργείτε την εικονική αναπαράσταση του εαυτού σας και προσκαλείτε τους φίλους σας να συμμετάσχουν. Η εφαρμογή παρέχει πλούσιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων 360 βίντεο και φωτογραφιών, δυνατότητα δημιουργίας τρισδιάστατων αντικειμένων, και βιντεοκλήσεις με φίλους εκτός του περιβάλλοντος εικονικής πραγματικότητας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.