Η πιο αστεία ατάκα στο trailer του «Thor: Ragnarok» ήταν αυτοσχεδιασμός, όχι από ηθοποιό, αλλά από ένα παιδί

Η πιο αστεία ατάκα στο trailer του «Thor: Ragnarok» ήταν αυτοσχεδιασμός, όχι από ηθοποιό, αλλά από ένα παιδί
Thor: Ragnarok

Το «Thor: Ragnarok» είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη superhero ταινία της χρονιάς, ακόμα και από τα μεγαθήρια τύπου «Avengers», και αυτό γιατί ήδη από τα πρώτα δύο trailer που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε καταλάβει πως θα είναι μια εντελώς απενοχοποιημένη και διασκεδαστική ταινία δράσης, με άπλετο χιούμορ (ακόμα και για τα δεδομένα της Marvel) και διάσημους πρωταγωνιστές που σπάνε πλάκα μεταξύ τους.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης του «Thor: Ragnarok», Taika Waititi (μια ματιά στο Instagram του οποίου φτάνει για να σας πείσει πως είναι από μόνος του ένας μικρός θεός), προέτρεψε του ηθοποιούς να αυτοσχεδιάσουν για το μεγαλύτερο κομμάτι της ταινίας -για την ακρίβεια πάνω από το 80% των διαλόγων είναι αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού.

Ωστόσο, η πιο αστεία ατάκα που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής από τα δύο trailer, προήλθε από κάποιον που δεν παίζει στην ταινία.

(από το 1'30" και μετά)

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly ο σταρ της ταινίας, Chris Hemsworth, αποκάλυψε πως η κραυγή χαράς του Thor όταν βλέπει τον φίλο του, Hulk (Mark Ruffalo) να βγαίνει στην αρένα, ήταν μεν αυτοσχεδιασμός, απλά όχι δικός του.

Η εν λόγω ατάκα δεν είναι άλλη από το «Τον ξέρω! Είναι φίλος από τη δουλειά!».

Η υπέροχη αυτή ιδέα δεν ανήκε στον Hemsworth ούτε σε κάποιο άλλο μέλος του καστ, αλλά σε έναν ιδιαίτερο καλεσμένο που είχαν μια μέρα στο πλατό.

«Εκείνη την ημέρα είχαμε στο πλατό ένα νεαρό παιδί, ένα παιδί από το Make-A-Wish», λέει ο ηθοποιός στο EW. «Ανάμεσα στα γυρίσματα μιλούσα μαζί του και κάποια στιγμή μου λέει “Ξέρεις, πρέπει να πεις “Είναι φίλος από τη δουλειά!”. Κι έτσι αυτός ο νεαρός είχε την ιδέα (για την ατάκα)».

Ο Hemsworth χρησιμοποίησε κατά λέξη την ατάκα του παιδιού -μάλιστα ο ίδιος ο Waititi τον ενθάρρυνε να το κάνει- και τελικά ήταν τόσο καλή που όχι μόνο μπήκε στην ταινία αλλά έγινε και η αγαπημένη του κοινού από τα trailer.

Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να μετράμε αντίστροφα μέχρι την κυκλοφορία του «Thor: Ragnarok» στις αίθουσες. Όχι πως δεν είχαμε αρκετούς.

Το «Thor: Ragnarok» κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου 2017.