Εκτός με Μπιλμπάο ο Κοουτίνιο, τι ισχύει με Ντεμπελέ, Μαρτίνεθ

Εκτός με Μπιλμπάο ο Κοουτίνιο, τι ισχύει με Ντεμπελέ, Μαρτίνεθ
AP

O Νεϊμάρ αποτελεί παρελθόν απ' την Μπαρτσελόνα απ' την περασμένη Πέμπτη (03/08). Πλέον, οι "μπλαουγκράνα" θα πρέπει να μάθουν να ζουν δίχως τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την "Μπάρτσα" να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον διάδοχο του 25χρονου επιθετικού. Ωστόσο, όπως αναφέρει η "Mundo Deportivo", οι Καταλανοί δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην απόκτηση μόνο ενός ποδοσφαιριστή, αλλά τριών.

Συγκεκριμένα, η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους προκειμένου να ολοκληρώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα τις μεταγραφές των Φιλίπε Κοουτίνιο, Ουσμάν Ντεμπελέ και Ίνιγο Μαρτίνεθ.

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΙΝΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Σε ό,τι αφορά στον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, περισσότερο προορίζεται για διάδοχος του Αντρές Ινιέστα, ο οποίος βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Βέβαια, το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος σταρ των "κόκκινων" έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στα "φτερά" της επίθεσης, όσο και στον άξονα, κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την περίπτωσή του.

Το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ και περιμένει την απάντηση των διοικούντων την αγγλική ομάδα. Η ολοκληρώση της μεταγραφής φαίνεται πως είναι θέμα ημερών ίσως και ωρών, αφού, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Κοουτίνιο δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Λίβερπουλ για το Δουβλίνο, όπου επρόκειτο να λάβει χώρα το φιλικό με την Μπιλμπάο. Μάλιστα, το πηγαίνουν κι ένα βήμα... παρακάτω, αφού υποστηρίζουν πως o Γιούργκεν Κλοπ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Κοουτίνιο στο πρόσωπο του Μανουέλ Λανσίνι της Γουέστ Χαμ.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕΜΠΕΛΕ

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως βαδίζει σε καλό δρόμο για τους "μπλαουγκράνα", παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως υπάρχει "σφήνα" της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του. Ο Γάλλος εξτρέμ θεωρείται ιδανικός διάδοχος του Νεϊμάρ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς διαθέτει παρόμοια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Η Ντόρτμουντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης και η οποία τον απέκτησε έναντι 15.000.000 ευρώ απ' τη Ρεν το περυσινό καλοκαίρι, δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι Βεστφαλοί ζητούν περίπου 90.000.000 ευρώ για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, τα οποία είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα προκειμένου να τον κάνουν "δικό" τους.

ΜΑΡΤΙΝΕΘ, ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ

Τέλος, ο Ίνιγο Μαρτίνεθ είναι ο "εκλεκτός" του Ερνέστο Βαλβέρδε για το κέντρο της άμυνας. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα ύψους 32.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού στόπερ με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο 26χρονος αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σοθιεδάδ, με την οποία μετράει 16 γκολ και 6 ασίστ σε 213 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως κι η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά όπως φαίνεται οι Καταλανοί θα βγουν νικητές στην άτυπη μάχη.

Πηγή: Sport24.gr

Δημοφιλή