Αυτό το πανέξυπνο σουτιέν-πετσέτα εφευρέθηκε για να κάνει καλύτερη τη ζωή των γυναικών το καλοκαίρι

Αυτό το πανέξυπνο σουτιέν-πετσέτα εφευρέθηκε για να κάνει καλύτερη τη ζωή των γυναικών το καλοκαίρι
Ta Ta Towel

Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία μπορεί να ακούγονται επιφανειακά σε κάποιον άντρα, αλλά μόνο αν είσαι γυναίκα καταλαβαίνεις πόσο οδυνηρά μπορεί να γίνουν. Το «τρίψιμο» του εσωτερικού μέρους των μοιρών, για παράδειγμα, όταν φοράμε φούστες ή φορέματα και η ζέστη είναι αδυσώπητη. Ή ο ανελέητος ιδρώτας που συγκεντρώνεται κάτω από το στήθος και όσο περνά η μέρα, ειδικά αν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο, κάνει τη ζωή μας όλο και πιο δύσκολη.

Τώρα όμως, μια νέα εφεύρεση έρχεται για να δώσει τέλος στο δεύτερο πρόβλημα, τουλάχιστον όταν το αντιμετωπίζουμε στο σπίτι μας. Και το όνομα αυτής «Ta Ta Towel».

MID-SUMMER #GIVEAWAY! Name your favorite style in the comments below and we'll pick a lucky winner to receive their favorite #TaTaTowel!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tatatowels στις

Perfect for getting ready for work or a night out! The struggle against boob sweat is REAL and the #TaTaTowel is the solution!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tatatowels στις

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο είδος σουτιέν φτιαγμένο από απορροφητικό υλικό στο στυλ της πετσέτας, το οποίο ουσιαστικά είναι μια αιώρα για τα στήθη των γυναικών.

Δημιουργήθηκε από την Erin Robertson, η οποία σκέφτηκε την ιδέα όταν μια μέρα με αφόρητη ζέστη στο Los Angeles, έπρεπε να ετοιμαστεί για το πρώτο ραντεβού με έναν υποψήφιο μελλοντικό σύντροφο, σε ένα σπίτι που «έβραζε» και δεν διέθετε κλιματισμό.

«Ενώ στέγνωνα τα μαλλιά μου σκεφτόμουν συνεχώς “ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να αποφεύγω τις χοντρές σταγόνες ιδρώτα που στάζουν στο στομάχι μου”», γράφει στο site του προϊόντος. «Σας ακούγεται οικείο;».

Εχμ, ναι, εντελώς. Για την ακρίβεια, το πανέξυπνο σουτιέν που σχεδίασε θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί καιρό τώρα. Και, παρότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα που βοηθούν στην αντιμετώπιση του εν λόγω προβλήματος, όπως αποσμητικά για το στήθος, κανένα από αυτά δεν έμοιαζε τόσο άνετο όσο το Ta Ta Towel.

I woke up like this...#comfortable that is, in the black reversible #TaTaTowel.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tatatowels στις

Getting a relaxing start to this #weekend in the green reversible #TaTaTowel loungewear.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tatatowels στις

Η Robertson γράφει στο site πως το εν λόγω σουτιέν είναι πολύ βολικό και για θηλασμό. «Η εξαιρετικά μαλακή επένδυση από ρεγιόν κατασκευάστηκε για να προστατεύει τις ευαίσθητες θηλές και επίσης απορροφά το όποιο γάλα που μπορεί να διαρρεύσει κατά τη διάρκεια του θηλασμού».

Τα Ta Ta Towels κοστίζουν $45 , βγαίνουν σε πολλά σχέδια και χρώματα και διατίθενται σε μεγέθη για κάθε σωματότυπο, ενώ ήδη πολλές γυναίκες παγκοσμίως έχουν καταθέσει τις παραγγελίες τους. Ευχαριστούμε, Erin.