Η Disney αποκάλυψε τον νέο Jafar για την ταινία «Aladdin» και τα παιδικά μας χρόνια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια

Στο γενικότερο πλαίσιο των remake/sequels/reboot/spinoffs που κινείται το Hollywood και η αμερικανική τηλεόραση τελευταία, η Disney ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως έχει στα σκαριά μια νέα ταινία δράσης, με πραγματικούς ηθοποιούς, η οποία δεν θα είναι άλλη από την κλασική κι αγαπημένη ιστορία του Aladdin.

Πρώτα ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν να υποδυθούν το πρωταγωνιστικό ζεύγος, Aladdin και Jasmine, οι οποίοι θα είναι οι σχετικά πρωτοεμφανιζόμενοι Mena Massoud και Naomi Scott αντίστοιχα, ενώ τον ρόλο του Genie θα αναλάβει ο Will Smith.

Τώρα όμως, η Disney αποκάλυψε την επιλογή της για τον ρόλο του «κακού» της ταινίας -και ενός από τους πλέον εικονικούς κακούς του σύμπαντος της Disney- του μάγου Jafar. Και το όνομα αυτού, Marwan Kenzari.

Ο Kenzari, ο οποίος είναι ολλανδικής και τυνησιακής καταγωγής, θα αναλάβει τον ρόλο του «πιστού» συμβούλου του σουλτάνου της Agrabah, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Πρόκειται επίσης για έναν πρωτοεμφανιζόμενο ηθοποιό, καθώς ο Kenzari έχει κάνει μέχρι τώρα εμφανίσεις σε β' ρόλους στο «The Mummy» με τον Tom Cruise, το «Ben-Hur» του 2016 και αναμένεται να τον δούμε στο remake του «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Kenneth Branagh μέσα στο 2017.

Δεν ήταν όμως το βιογραφικό του αυτό που απασχόλησε το κοινό του Twitter, άμα τη ανακοινώσει του ονόματός του ως Jafar, αλλά, πώς να το πούμε, το υπόλοιπο σώμα δουλειάς του. Για την ακρίβεια, το ίδιο του το σώμα.

Και τώρα η Disney έχει να αντιμετωπίσει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα, καθώς απ' ότι φαίνεται ο κόσμος θα δυσκολευτεί να δει τον νέο Jafar ως «κακό» την ταινία. Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις, το πιο πιθανό είναι το κοινό να ταχθεί με το μέρος του.

Θυμάστε πόσο αθώα ήταν όλα όταν ήμασταν παιδιά; Οι καλοί ήταν καλοί και οι κακοί, κακοί, και αυτό ήταν, τέλος. Ναι, τώρα μπορείτε να αποχαιρετήσετε αυτή την όμορφη παιδική αθωότητα. Το παρακάτω βίντεο του Men's Health που δείχνει το πρόγραμμα προπόνησης του Kenzari, θα σας βοηθήσει σημαντικά σε αυτόν τον αποχαιρετισμό.