ΔΙΕΘΝΕΣ
08/08/2017 04:51 EEST | Updated 08/08/2017 04:51 EEST

Το σπαρακτικό βίντεο της Sinead O'Connor ξεσηκώνει το διαδίκτυο. «Είμαι μόνη μου, σκέφτομαι την αυτοκτονία»

Don Arnold via Getty Images
SYDNEY, AUSTRALIA - MARCH 19: (EDITORS NOTE: Image has been converted to Black & White) Sinead O'Connor performs live for fans at Sydney Opera House on March 19, 2015 in Sydney, Australia. (Photo by Don Arnold/WireImage)

Μέσα από ένα σπαρακτικό βίντεο που δημοσίευσε στο facebook η τραγουδίστρια Sinead O'Connor αποκαλύπτει με δάκρυα στα μάτια πως είναι τελείως μόνη της, σκέφτεται την αυτοκτονία καθημερινά και ζει στο δωμάτιο ενός μοτέλ κάπου στο New Jersey.

«Δεν έχω κανέναν εκτός από τον ψυχίατρο μου και δεν υπάρχει τίποτα που να με κρατά στη ζωή αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι' αυτό κυκλοφορώ το βίντεο αυτό», φαίνεται να λέει η ίδια καθισμένη στο κρεβάτι της.

Η τραγουδίστρια πάσχει από διπολική διαταραχή ενώ στο βίντεο που γύρισε εξηγεί πως η πνευματική ασθένεια είναι κάτι σαν κυνήγι μαγισσών και ξαφνικά όλοι υποτίθεται ότι σε νοιάζονται και σε φροντίζουν, ενώ στην πραγματικότητα σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι.

«Αν μπορούσα θα είχα φύγει, θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου. Έχω ψυχολογικά προβλήματα και δεν με φροντίζει κανείς», λέει στη συνέχεια. Υπενθυμίζεται πως η O'Connor και μητέρα τεσσάρων παιδιών είχε μιλήσει για το πρόβλημά της από το 2007 λέγοντας στην τηλεπαρουσιάστρια Όπρα πως σκεφτόταν την αυτοκτονία ενώ έπαιρνε φάρμακα.

Τον περασμένο Μάιο όλοι πίστεψαν πως έβαλε τέλος στη ζωή της όταν χάθηκαν τα ίχνη της μετά από βόλτα που πήγε με το ποδήλατο της.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο εξέφρασαν τη λύπη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κάθε βράδυ πέφτω στο κρεβάτι και ανησυχώ για σένα. Το πρωί ξυπνάω και συνδέομαι στο facebook για να δω αν έχουμε κάποιο νέο σου», έγραψε ένας από τους φαν της.

Ένας άλλος έγραψε: «Μήνυμα προς τα παιδιά της O'Connor: Πρέπει να βοηθήσετε τη μητέρα σας, κλαίει για εσάς. Συγχωρέστε τη για ό,τι έχει κάνει και δώστε της μια αγκαλιά».