Aρκούδα μπαίνει σε αυτοκίνητο και το οδηγεί (ή μάλλον το τσουλάει) τόσο ώστε να το τρακάρει

Aρκούδα μπαίνει σε αυτοκίνητο και το οδηγεί (ή μάλλον το τσουλάει) τόσο ώστε να το τρακάρει

Στο Κολοράντο οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να βλέπουν συχνά αρκούδες- όπως και άλλα άγρια ζώα- έξω από το σπίτι τους, να ανακατεύουν τα σκουπίδια τους ψάχνοντας τροφή, να διασχίζουν τους δρόμους κλπ. Συχνά- για την ακρίβεια δυο τρεις φορές την εβδομάδα-κάποιες αρκούδες καταφέρνουν να τρυπώσουν ακόμη και μέσα σε αυτοκίνητα και φυσικά τις περισσότερες φορές εγκλωβίζονται.

Μια αρκούδα όμως αυτή τη φορά το παράκανε. Όχι μόνο κατάφερε να μπει σε ένα αυτοκίνητο, συγκεκριμένα ένα Subaru SUV, αλλά κατάφερε να το...οδηγήσει ή μάλλον να το τσουλήσει τόσο ώστε να το τρακάρει.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΒΒC ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Dan Bender οι μαύρες αρκούδες αναζητούν τροφή μέσα στα οχήματα επειδή τα αποθέματα που είχαν καταστράφηκαν εξαιτίας του παγετού στην περιοχή. Ανέφερε μάλιστα πως τελευταία έχει παρατηρηθεί πως κάποιες αρκούδες έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τα χερούλια στις πόρτες των αυτοκινήτων «αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που (μια αρκούδα) προσπάθησε να οδηγήσει το αυτοκίνητο».

Βέβαια, όπως διαπιστώθηκε, δεν κατάφερε να το βάλει μπροστά αλλά τράβηξε το χειρόφρενο και φυσικά αυτό άρχισε να τσουλάει παίρνοντας την κατηφόρα. Και τελικά προσέκρουσε σε ένα γραμματοκιβώτιο που ήταν τοποθετημένο έξω από το σπίτι του Ron Cornelius ο οποίος μιλώντας στην Durando Herald φάνηκε να το διασκεδάζει, παρά τη ζημία που προκλήθηκε: «Συνήθως δεν ξυπνάω στις 5 το πρωί, εκτός και εάν υπάρχει μια αρκούδα που οδηγεί αυτοκίνητο στο δρόμο»ενώ πρόσθεσε πως αρχικά όταν άκουσε τους θορύβους, νόμιζε πως ήταν διαρρήκτες.

Η αρκούδα είχε μπει στο αυτοκίνητο από το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου- το οποίο πρώτα έσπασε- είχε καταστρέψει το ραδιόφωνο και είχε βγάλει από τη θέση του το τιμόνι.

Πάντως όπως φαίνεται και σε αυτό το βίντεο οι αρκούδες ενδιαφέρονται πολύ για τα αυτοκίνητα...

Δημοφιλή