ΔΙΕΘΝΕΣ
08/08/2017 09:01 EEST | Updated 08/08/2017 09:01 EEST

Τζογκερ ενώ διασχίζει γέφυρα του Λονδίνου σπρώχνει μια γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο. Η αστυνομία δημοσιοποίησε το βίντεο

Έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που ενώ έκανε τζόκινγκ στο Λονδίνο έσπρωξε μια διερχόμενη γυναίκα μπροστά σε λεωφορείου που ήταν εν κινήσει, διεξάγει η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Η 33χρονη γυναίκα περπατούσε στο πλάι της γέφυρας Putney και προς την πλευρά της έτρεχε ο τζόγκερ που αναζητείται. Όταν η γυναίκα και ο άνδρας βρέθηκαν στο ίδιο σημείο εκείνος την έσπρωξε και την πέταξε προς την πλαϊνή πλευρά ενώ ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου που κινείτο κατά πάνω της κατάφερε να σταματήσει και έτσι δεν την χτύπησε. Δευτερόλεπτα πιο πριν είχε περάσει δίπλα από τον τζόγκερ και ένας άνδρας αλλά δεν υπήρξε κάποια ανάλογη αντίδραση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 5 Μαϊου 2017 αλλά τώρα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης στο σημείο και ζητά από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με την αστυνομία εάν γνωρίζουn οτιδήποτε για την ταυτότητα του δράστη.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Mat Knowles εάν ο οδηγός του λεωφορείου δεν έχει γρήγορα ανακλαστικά η γυναίκα θα είχε τραυματιστεί όχι μόνο από την πτώση αλλά και από το όχημα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την αστυνομία, ο τζογκερ διέσχισε τη γέφυρα συνεχίζοντας να τρέχει για ακόμη 15 λεπτά ενώ το θύμα προσπάθησε να του μιλήσει αλλά εκείνος την αγνόησε.

Πηγή: BBC

Sponsored Box