Ο κατά συρροήν δολοφόνος που πουλούσε τη σάρκα των θυμάτων του σε σαντουιτσάδικο, πέθανε στη φυλακή

Ο κατά συρροήν δολοφόνος που πουλούσε τη σάρκα των θυμάτων του σε σαντουιτσάδικο, πέθανε στη φυλακή
REUTERS/Daniel Becerril
REUTERS/Daniel Becerril
Daniel Becerril / Reuters

Ο 62χρονος Joe Metheny που ισχυρίστηκε ότι πουλούσε την εναπομείνασα σάρκα των γυναικών που δολοφονούσε, σε εστιατόριο με μπαρμπεκιου σάντουιτς, βρέθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στις φυλακές της Maryland, όπου βρισκόταν σε ισόβια ποινή φυλάκισης.

O Metheny κατηγορήθηκε για τη δολοφονία δύο γυναικών στη Βαλτιμόρη, στα μέσα του 1990, αλλά τελικά ο αριθμός των θυμάτων ήταν συνολικά δέκα, σύμφωνα με την Independent.

Ο άνδρας, γνωστός τότε με το ψευδώνυμο “Tiny”, εξομολογήθηκε στην αστυνομία ότι ήταν πολύ άρρωστος και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της δίκης, όταν είδε τη μητέρα μιας από τις γυναίκες που είχε σκοτώσει. Οι δικηγόροι υπεράσπισής του έκαναν λόγο για μια δύσκολη παιδική ηλικία του άνδρα, όταν οι γονείς του τον αγνοούσαν. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και απών, ενώ η μητέρα του δούλευε πολλές ώρες για να μεγαλώσει τα έξι παιδιά της οικογένειας.

Σε μια ομολογία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι αληθινή, ο Metheny περιγράφει ότι αφού δολοφονούσε τις γυναίκες, κρατούσε τη σάρκα τους στην κατάψυξη, γιατί όπως πίστευε “δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο χοιρινό και την ανθρώπινη σάρκα”. Κατά τη διάρκεια των δολοφονιών, ο Metheny εργαζόταν ως οδηγός φορτοεκφορτώσεων σε εργοστάσιο.

Ο Metheny άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο.

Δημοφιλή