Νέα ΒΟΜΒΑ από Παρί: έκλεισε Εμπαπέ με μυθικό ποσό!

Νέα ΒΟΜΒΑ από Παρί: έκλεισε Εμπαπέ με μυθικό ποσό!
FRANCK FIFE/AFP/Getty Images
FRANCK FIFE/AFP/Getty Images
FRANCK FIFE via Getty Images

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης δεν έχει καταφέρει ακόμα να συνέλθει στο άκουσμα της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, λόγω του ιλιγγιώδους ποσού των 222.000.000 που δαπάνησαν οι Γάλλοι για να καλύψουν τη ρήτρα που είχε βάλει η Μπαρτσελόνα, και τώρα ετοιμάζονται για νέο... σοκ!

Αυτή τη φορά, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Παρισιού Νασέρ Ελ-Κελαϊφί θέλησε να τρελάνει άπαντες "κλείνοντας" το έτερο super hot όνομα του φετινού καλοκαιριού, τον Κιλιάν Εμπαπέ, με την μαδριλένικη "Marca" να αποκαλύπτει πως Παρί και Μονακό ήρθαν σε προφορική συμφωνία για τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 180.000.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η Παρί θα καταβάλλει στους Μονεγάσκους 160.000.000 ευρώ για τον 18χρονο Γάλλο επιθετικό και τα άλλα 20.000.000 ευρώ είναι "δεμένα" με μπόνους επίτευξης στόχων, με τον παίκτη να παρουσιάζεται επίσημα τη Δευτέρα!

Αν το συγκεκριμένο σενάριο (που φέρει την υπογραφή της άκρως αξιόπιστης Marca) ευσταθεί, τότε μιλάμε για ΤΡΟΜΕΡΗ μεταγραφή, που αυτόματα μάλιστα θα είναι η δεύτερη ακριβότερη όλων των εποχών, πίσω μόνο από εκείνη του Νεϊμάρ!

UPDATE: Οι άνθρωποι της Μονακό από την πλευρά τους διαψεύδουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με την Παρί (όπως μεταδίδει η "Parisien") και μένει να δούμε αν λενε όντως την αλήθεια ή αν τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν πληροφόρηση εκ των έσω.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή