Το διαζύγιο Jolie-Pitt «παγώνει»: Νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του

Το διαζύγιο Jolie-Pitt «παγώνει»: Πηγές αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι προσπαθεί να σώσει το γάμο του

Σχεδόν ένα χρόνο πριν, η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt έπειτα από 12 χρόνια σχέσης (και δύο γάμου), στην οποία μάλιστα ζητούσε και την πλήρη κηδεμονία των έξι παιδιών τους. Κύριος λόγος για το διαζύγιο, όπως έγινε αργότερα γνωστό, ήταν ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωνε τα παιδιά τους ο Pitt και η σχέση που είχε μεταξύ τους, κάτι που επηρεαζόταν άμεσα από τη σχέση του ηθοποιού με το αλκοόλ.

Για τους επόμενους εννέα μήνες η Jolie και τα έξι παιδιά της ζούσαν σε διάφορα σπίτια που νοίκιαζε η σταρ στο Malibu, κάτι που άλλαξε τον περασμένο Ιούνιο όταν και η Jolie αποφάσισε να αγοράσει μια κατοικία περίπου 1.000τ.μ. Στο Los Feliz του Los Angeles για να εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά της -τον 16χρονο Maddox, τον 13χρονο Pax, τη 12χρονη Zahara, την 11χρονη Siloh και τα 9χρονα δίδυμα Knox και Vivienne. Η ίδια δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες στο Vanity Fair πως πρόκειται για ένα «τεράστιο άλμα» για εκείνη και τα παιδιά και πως «Όλοι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να θεραπεύσουμε την οικογένειά μας».

Και τελικά φαίνεται πως όντως η προσπάθεια για επούλωση των των πληγών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα που οδήγησαν στο χωρισμό ήταν όντως μεγάλη και έγινε και από τις δύο πλευρές, καθώς σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του US Weekly, η 42χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια αποφάσισε να παγώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η πηγή μου μίλησε στο περιοδικό υποστηρίζει πως η Jolie έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για το διαζύγιο από τον 53χρονο Pitt, ο οποίος μετά την είδηση του χωρισμού τους μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και έκτοτε το έχει κόψει οριστικά -μάλιστα στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά από όλα όσα έγιναν, στο περιοδικό GQ, αποκάλυψε πως τους τελευταίους 6 μήνες πίνει μόνο χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό.

«Το διαζύγιο ακυρώθηκε», λέει η πηγή στο US Weekly. «Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και πολλούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα κάνουν ποτέ κάτι». «(Η Angelina) είναι ακόμη πολύ ερωτευμένη μαζί του», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Jolie άλλαξε γνώμη για το διαζύγιο έπειτα από τη ριζική αλλαγή που έκανε ο Pitt στον τρόπο ζωής του και την μεταμέλεια που έδειξε για τις πράξεις του. «Μεγάλωσα με την νοοτροπία πως ο πατέρας ξέρει καλύτερα, ο πατέρας είναι παντοδύναμος και πανίσχυρος, αντί να γνωρίσω πραγματικά τον πατέρα μου και τις ανασφάλειες και τα προβλήματά του», είχε πει στη συνέντευξη στο GQ ο ηθοποιός, αναφερόμενος στο πώς ο τρόπος που μεγάλωσε έπαιξε ρόλο στις δικές του ελλείψεις ως πατέρας. «Και αυτό μου ήρθε σαν σφαλιάρα μετά το διαζύγιό μας: Πρέπει να είμαι περισσότερα. Πρέπει να είμαι περισσότερα για αυτά (σ.σ. τα παιδιά του). Πρέπει να τους το δείξω. Και δεν ήμουν τόσο καλός σε αυτό».

Απ' ότι φαίνεται, η αποφασιστικότητά του να αλλάξει και να γίνει καλύτερος πατέρας και σύζυγος, συγκίνησε τη Jolie, η οποία λέγεται πως είχε εκμυστηρευτεί σε κοντινούς του φίλους πως θα δεχόταν πίσω τον Pitt αν «έδειχνε πως θα δεσμευόταν σοβαρά στο μεγάλωμα της οικογένειάς τους».

«Αποτοξινώθηκε για να προσπαθήσει να την κερδίσει ξανά», λέει η πηγή στο περιοδικό. «Ήξερε πως είχε ένα πρόβλημα που έπρεπε να φροντίσει. Και ήταν το μόνο που ήθελε κι εκείνη».

Με το διαζύγιο πλέον στον πάγο, η πηγή λέει πως το ζευγάρι μπορεί να κάνει μαζί το επόμενο βήμα στη σχέση τους. «Όλοι πιστεύουν πως θα ξανασμίξουν. Δεν θα εξέπληττε κανέναν αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να δουλέψουν μαζί πάνω στη σχέση τους», συμπληρώνει.