ΗΠΑ: Απίστευτο περιστατικό. Τον βίαζαν οι συμμαθητές του και ο διευθυντής του σχολείου του είπε να...γυρίσει και το άλλο μάγουλο

ΗΠΑ: Απίστευτο περιστατικό. Τον βίαζαν οι συμμαθητές του και ο διευθυντής του σχολείου του είπε να...γυρίσει και το άλλο μάγουλο
Protect your children wherever they are
Protect your children wherever they are
tzahiV via Getty Images

Ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα στο περιβάλλον ενός ιδιωτικού χριστιανικού σχολείου στο Τενεσί είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Η αντίδραση του διευθυντή -ο οποίος όχι μόνο δεν υποστήριξε το παιδί αλλά προσπάθησε και να καλύψει την υπόθεση- προκαλεί τεράστια οργή στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η μητέρα του θύματος στη μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως ο γιος της έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου πριν από περίπου δύο χρόνια, σύμφωνα με τον Independent. Όταν το αγόρι ζήτησε τη βοήθεια της διεύθυνσης της Ακαδημίας Μπρέντγουντ , ο διευθυντής τον συμβούλεψε να μην πει σε κανέναν τίποτα, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο» γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται με βάση το θέλημα του Θεού.

Η γυναίκα στη μήνυσή της τονίζει πως το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Όλα ξεκίνησαν στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν και προέβαιναν σε άλλες ανήθικες πράξεις που δεν χωρά καν ο ανθρώπινος νους.

Η κατάσταση άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις με έναν από τους έφηβους να βιάζει τελικά το γιο της καταγγέλουσας, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν οι επικεφαλής του σχολείου έπαιρναν σοβαρά την υπόθεση και έπαιρναν τα μέτρα τους ώστε να προστατέψουν το θύμα.

Να αναφερθεί πως όταν το αγόρι πήγε να μιλήσει στο διευθυντή, εκείνος του είπε πως ως καλός χριστιανός δεν πρέπει να δώσει συνέχεια, αφού «τα πάντα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο».

Η μητέρα του παιδιού ζητά τώρα 30 εκατομμύρια ως αποζημίωση.

Δημοφιλή