Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά: Η κόρη της Kim Basinger, Ireland Baldwin, ταράζει το instagram με τη γυμνή φωτογραφία της

LOS ANGELES, CA - JUNE 24:  Ireland Baldwin arrives at the The 2017 MAXIM Hot 100 Party at Hollywood Palladium on June 24, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by C Flanigan/Getty Images)
LOS ANGELES, CA - JUNE 24: Ireland Baldwin arrives at the The 2017 MAXIM Hot 100 Party at Hollywood Palladium on June 24, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by C Flanigan/Getty Images)

Καμιά φορά, οι παροιμίες του σοφού λαού αποδεικνύονται εξίσου σοφές και η περίπτωση της Ireland Baldwin, της κόρης της Kim Basinger και του Alec Baldwin επιβεβαιώνει πανηγυρικά την παροιμία «Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά».

Το διάσημο μοντέλο, που πριν από λίγους μήνες επιλέχθηκε από το περιοδικό Love ως το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου ημερολογίου του αλλά και έκλεισε συμβόλαιο με την Guess για να είναι το πρόσωπο της τελευταίας της καμπάνιας, κοινοποίησε στο προφίλ της στο instagram πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία της από τη Τζαμάικα, στην οποία εμφανίζεται να βγαίνει ολόγυμνη από το νερό και να ανεβαίνει μία σκάλα για να βγει στη στεριά.

Η ομοιότητα με την πάντα ερωτεύσιμη μητέρα της είναι προφανής και, όπως αντιλαμβάνεστε, η φωτογραφία αυτή συγκέντρωσε σε λιγότερο από 24 ώρες, αρκετές χιλιάδες likes και σχόλια. Λογικό.