Βίντεο: Σκάλα μετακινείται μόνη της κι αυτός ο ερευνητής υποστηρίζει πως ένα φάντασμα ευθύνεται γι΄αυτό

Βίντεο: Σκάλα μετακινείται μόνη της κι αυτός ο ερευνητής υποστηρίζει πως ένα φάντασμα ευθύνεται γι΄αυτό
gray smoke abstract background or texture
gray smoke abstract background or texture
jessicahyde via Getty Images

Πιστεύετε στα φαντάσματα ή είστε απ' αυτούς που ξεκινούν να γελάνε όταν ακούσουν το παραμικρό για αυτά; Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, διαβάστε την είδηση που δημοσίευσε η Daily Mail και ίσως ξανασκεφτείτε όλα όσα μέχρι χθες κοροϊδεύατε.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρωταγωνιστής του βίντεο, σύμφωνα με τον οποίο στο χώρο της Leeds Library υπάρχει μια στοιχειωμένη βιβλιοθήκη ενώ ένα φάντασμα μετακινεί μια σκάλα κατά μήκος της.

Ο 34χρονος ερευνητής, Sean Reynolds, ξεσπά όταν ακούει μια σειρά από ήχους πριν αρχίσει να χτυπάει ένα ρολόι. Ο τρομαγμένος άνδρας στρίβει την κάμερα για να εντοπίσει από πού προέρχεται ο θόρυβος. Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα η σκάλα να κινείται προς τα αριστερά, δεν ξέρουμε όμως ποιος είναι υπεύθυνος γι'αυτό.

Ο Reynolds εξηγεί πως μετέβη στη βιβλιοθήκη του Leeds προκειμένου να μελετήσει τι συμβαίνει μετά από ισχυρισμούς για μεταφυσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκεί. «Υπάρχουν αναφορές για βιβλία που μετακινούνται μόνα τους στα ράφια, ενώ ακούγοντας όλα αυτά δεν μπορούσα να περιμένω. Έτσι, ξεκίνησα τη μαγνητοσκόπηση ώστε να δω αν η κάμερα θα καταγράψει κάποια περίεργη δραστηριότητα», αναφέρει ο ερευνητής.

Ο ίδιος περιγράφει πως ήταν μόνος του ενώ όταν άκουσε τους περίεργους θορύβους ένιωσε την καρδιά του να φτερουγίζει από τρόμο. Συμπληρώνει πως δεν μπορούσε με τίποτα να βρει ένα λόγο για τη μετακίνηση.

Δημοφιλή