Χρήστος Σπίρτζης: «H νέα δέσμη έργων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»

Χρήστος Σπίρτζης: «H νέα δέσμη έργων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»
Φωτογραφία Αρχείου
Φωτογραφία Αρχείου
evrokinnisi

«Δεν θα αφήσουμε γωνιά του ΟΑΣΘ να μην ψαχτεί», δεσμεύεται ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μέσω της συνέντευξής του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και «η άμισθη διαθεσιμότητα του Στέλιου Παππά και η πορεία του στη ζωή ως Πολίτης και ως επιστήμονα, οικονομολόγου, προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου δίνει τα εχέγγυα για να μάθει ο πολίτης τι και από ποιους γινόταν».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει, μέσω της συνέντευξής του στο «Πρακτορείο», ότι εντός του φθινοπώρου θα εφαρμοσθεί πλήρως το ηλεκτρονικό εισιτήριο που ήδη ξεκίνησε. Επιπλέον, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξαγγέλλει νέα δέσμη έργων, με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στα έργα των μέσων σταθερής τροχιάς και στις κοινωνικές υποδομές.

Ακόμη, ο Χρήστος Σπίρτζης καλεί τον Κώστα Λαλιώτη «να εισφέρει, ως τελευταίο σημαντικό έργο του, στη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και την απεμπλοκή μέρους τους από το νεοφιλελεύθερο έρωτα με τη ΝΔ».

Για το θέμα που ανέκυψε μετά τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση, ο υπουργός Υποδομών -Μεταφορών δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο πρόεδρος της Βουλής δεν έθεσε θέμα Ορθοδοξίας. Υπερασπίστηκε τις συνταγματικές, στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές της ανεξιθρησκείας του κράτους». Και για το θέμα με τους σημαιοφόρους, «αυτή πρέπει να είναι η αριστεία του πολίτη. Το σχολείο της σύνθεσης και όχι των διακρίσεων».

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή