Οι γυναίκες πιλότοι που αποδεικνύουν ότι o «ουρανός δεν είναι το όριο»

Οι γυναίκες πιλότοι που αποδεικνύουν ότι o «ουρανός δεν είναι το όριο»
Φωτογραφία Αρχείου
Westend61 via Getty Images
Φωτογραφία Αρχείου

Η αερόπλοια είναι παραδοσιακά μια βιομηχανία όπου κυριαρχούν οι άνδρες, με τις γυναίκες να εργάζονται συνήθως στην καμπίνα του αεροσκάφους, ως αεροσυνοδοί ή τουλάχιστον αυτή ήταν η -έως τώρα-πραγματικότητα.

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών ακολουθεί την καριέρα του πιλότου, με την ελπίδα να εμπνεύσει τις νεότερες γενιές σε περίπτωση που επιθυμούν αυτή την απασχόληση, σύμφωνα με την Daily Mail. Οι γυναίκες-πιλότοι μάλιστα, κοινοποιούν και φωτογραφίες εν ώρα εργασίας στο Instagram.

Αυτές οι γυναίκες έχουν συνήθως και μια πιο...«γεμάτη» καθημερινότητα, αφού παράλληλα ασχολούνται και με άλλες δραστηριότητες, κάποιες έχουν και οικογένεια.

Το μοντέλο από την Ισλανδία Asdis Ran Gunnarsdottir, έχει άδεια πιλότου, είναι χωρισμένη με τρία παιδιά, έχει τη δική της σειρά εσωρούχων και make-up σε καταστήματα και τέλος είναι παρουσιάστρια στην τηλεόραση.

In heaven ❤️

A post shared by Asdis Ran aka The IceQueen (@asdisran) on

Το μοντέλο Zinta Braukis από το Λος Άντζελες, συνδυάζει τις πολύωρες πτήσεις με το πάθος της για τα άλογα, το ερασιτεχνικό χόμπι της ως παίκτρια του πόλο, ενώ φιλοδοξεί να αφοσιωθεί πλήρως στο να πετάει αεροπλάνα με το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ. Όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram, δείχνει αφοσιωμένη με ό,τι ασχολείται.

There's traffic in Los Angeles? Not with this. And yes, I'm licensed to fly it, thanks to @robin.at.tam

A post shared by my name is Zinta (@zintapolo) on

Τέλος, η πιλότος Andrea Puccinelli που χωρίζει το χρόνο της ανάμεσα στην Καλιφόρνια και τη Γερμανία, είναι λάτρης της ήρεμης ζωής και μοιράζεται με τους 14,000 ακόλουθούς της στο Instagram, φωτογραφίες από τα μαθήματα yoga και την εκπαίδευσή της στο Thai boxing.

Πηγή: Daily Mail