Βίντεο: Smartphone κάνει βουτιά από αεροπλάνο και επιβιώνει. Όλοι αναρωτιούνται πώς έγινε αυτό

Βίντεο: Smartphone κάνει βουτιά από αεροπλάνο και επιβιώνει. Όλοι αναρωτιούνται πώς έγινε αυτό
Smart phone on wooden table background with copy space
Smart phone on wooden table background with copy space
karandaev via Getty Images

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στο κατάστρωμα ενός πλοίου ενώ επηρεασμένοι από την ομορφιά του τοπίου δεν αντισταθήκαμε και βγάλαμε το κινητό μας στον αέρα (εκτός καταστρώματος) για να μαγνητοσκοπήσουμε τα κύματα ή να απαθανατίσουμε τα νερά.

Όλοι νιώσαμε την ίδια αγωνία, όταν αισθανθήκαμε τον αέρα να μας χτυπά με το φόβο πως θα μας πάρει τη συσκευή από τα χέρια.

Στις ΗΠΑ συνέβη κάτι αντίστοιχο αλλά ο ιδιοκτήτης μάλλον στάθηκε τυχερός.

Από θαύμα φαίνεται πως έμεινε ακέραιο ένα smartphone που έπεσε από αεροπλάνο δηλαδή από ύψος 1.000 ποδιών. Το εντυπωσιακό είναι πως η κάμερα του ήταν ανοιχτή και ως εκ τούτου η πτώση καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Blake Henderson από το Nashville τραβούσε βίντεο την ώρα που πετούσε με το αεροπλάνο, ενώ ξαφνικά το Samsung Galaxy που είχε στα χέρια του έπεσε από το παράθυρο. Ο ανηψιός του, Robert Ryan, δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube.

«Το τηλέφωνο του θείου μου έπεσε από ύψος 1.000 ποδιών ενώ προσγειώθηκε στην αυλή ενός σπιτιού», γράφει ο νεαρός στη λεζάντα στο Youtube.

Στο βίντεο εναλλάσσονται ποικίλα χρώματα και εικόνες από τη γρήγορη κίνηση ενώ στο τέλος φαίνεται ξεκάθαρα η προσγείωση του smartphone σε έναν καταπράσινο κήπο.

Τη συσκευή εντόπισαν δύο κηπουροί, οι οποίοι αρχικά αναρωτήθηκαν για τον ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, στη συνέχεια όμως το παρέδωσαν στις Αρχές, οι οποίες με τη σειρά τους εντόπισαν τον Henderson.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube την Κυριακή ενώ από τότε έχει ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση για τις αντοχές των smartphones και τις νέες τεχνολογίες.

Δημοφιλή