Η Chelsea Handler μιλάει για την υιοθεσία του σκύλου της και οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι θα συγκινηθείτε

Comedian Chelsea Handler attends The Hollywood Foreign Press Association's Annual Grants Banquet on August 2, 2017 in Beverly Hills, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON        (Photo credit should read VALERIE MACON/AFP/Getty Images)
Comedian Chelsea Handler attends The Hollywood Foreign Press Association's Annual Grants Banquet on August 2, 2017 in Beverly Hills, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON (Photo credit should read VALERIE MACON/AFP/Getty Images)

Πριν από μερικές ημέρες έγινε στην Αμερική μία εκδήλωση που είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με την υιοθεσία των ζώων (Clear the Shelters) και η Chelsea Handler θέλησε να βάλει κι εκείνη το δικό της λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.

Θα πρέπει, όμως, να σας προειδοποιήσουμε ότι η ιστορία που αφηγήθηκε η ίδια στα social media σχετικά με την υιοθεσία του σκύλου της πριν 2 χρόνια, ενός σκύλου μεγάλου σε ηλικία, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

«Βρήκα τον πιο άσχημο σκύλο που θα μπορούσα να βρω και αυτός ήταν η Tammy.»

Όπως λέει η ίδια, την είχε για 2 χρόνια, όπου η σκυλίτσα πέρασε υπέροχα και έφυγε «γεμάτη» από την ζωή πριν από μία εβδομάδα. Άλλωστε, η Handler είναι ευτυχής που κατάφερε να κάνει τα δύο τελευταία χρόνια της σκυλίτσας της, υπέροχα!