Στην κορυφή και πάλι το «Total Eclipse of the Heart» χάρη στην έκλειψη ηλίου

NAAS, IRELAND - JULY 30:  Bonnie Tyler performs on stage at Punchestown Music Festival at Punchestown Racecourse on July 30, 2017 in Naas, Ireland.  (Photo by Debbie Hickey/Getty Images)
NAAS, IRELAND - JULY 30: Bonnie Tyler performs on stage at Punchestown Music Festival at Punchestown Racecourse on July 30, 2017 in Naas, Ireland. (Photo by Debbie Hickey/Getty Images)

Ένα τραγούδι από τα παλιά θυμήθηκαν οι Αμερικανοί χάρη στην ολική ηλιακή έκλειψη που σημειώθηκε χθες, ύστερα από 99 χρόνια, και ήταν ορατή από 14 Πολιτείες της Αμερικής.

Πρόκειται για το «Total Eclipse of the Heart» της Bonnie Tyler που σημείωσε μεγάλη επιτυχία το 1983, και το οποίο «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση του iTunes. Καθόλου τυχαία βέβαια αφού η ποπ σταρ της δεκαετίας του 1980 το τραγούδησε σε ένα κρουαζιερόπλοιο την ώρα της έκλειψης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν στις ΗΠΑ για το σπάνιο φυσικό φαινόμενο, μαζί με την μπάντα του Jo Jonas.

Ως αποτέλεσμα της μεγάλης δημοσιότητας που έχει πάρει η έκλειψη ηλίου ήταν το τραγούδι της 66χρονης Ουαλής τραγουδίστριας να αυξήσει τις πωλήσεις του κατά 267% στο Amazon και το άλμπουμ που το περιέχει να ανέβει στην τρίτη θέση της λίστας Movers και Shakers εκτός από την 1η θέση του τραγουδιού στο iTunes.

«Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι. Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους», σχολίασε η Bonnie Tyler.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)