Βίντεο: Συνέλαβαν έφηβο επειδή χόρευε μακαρένα σε δρόμο της Σαουδικής Αραβίας

Βίντεο: Συνέλαβαν έφηβο επειδή χόρευε μακαρένα σε δρόμο της Σαουδικής Αραβίας
Mike Bentley

Ένα 14χρονο αγόρι συνελήφθη στη Σαουδική Αραβία, ενώ αργότερα αφέθηκε ελεύθερο επειδή χόρευε σε ένα πολυσύχναστο δρόμο της Σαουδικής Αραβίας Macarena. Η είδηση μάλιστα έγινε viral στο twitter μετά τη δημοσιοποίησή της.

Ο έφηβος κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών. Δεν έχει διευκρινιστεί η εθνικότητα του μικρού. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτό το μήνα συνελήφθη επίσης ένας τραγουδιστής που έκανε τη χρήση της λέξης «dab» δημόσια.

Το clip διαρκεί 45 δευτερόλεπτα ενώ όπως φαίνεται ο νεαρός στέκεται στη μέση του δρόμου και αρχίζει να χορεύει το hit της δεκαετίας του '90. Κάποιοι υποστηρίζουν πως το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2016.

Η είδηση έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με τους περισσότερους να υποστηρίζουν το αγόρι, κάποιους να το αποκαλούν ακόμα και ήρωα.

Τόσο το αγόρι όσο και ο κηδεμόνας του, αφού ανακρίθηκαν, «υπέγραψαν μια υπεύθυνη δήλωση ότι ο έφηβος δεν θα επιδοθεί ξανά σε συμπεριφορές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του ή τη ζωή άλλων», επεσήμανε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

Δημοφιλή