ΔΙΕΘΝΕΣ
23/08/2017 08:44 EEST | Updated 23/08/2017 08:44 EEST

Βρετανία: Περίεργος θάνατος σε φεστιβάλ σεξ στο Κεντ

axelbueckert via Getty Images
Φωτογραφία αρχείου

Έναν ανεξήγητο θάνατο άνδρα στο υπαίθριο «kinky rave» φεστιβάλ Flamefest στο Κεντ διερευνά η βρετανική αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, o θάνατος του άνδρα, ηλικίας γύρω στα 50, διαπιστώθηκε την Τρίτη, μετά το Flamefest, που έλαβε χώρα στο Τέρνμπριτζ Γουέλς το σαββατοκύριακο. Μια γυναίκα μεταξύ 45 και 50 ετών μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο από αέρος, αφού πρώτα βρέθηκε αναίσθητη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το Flamefest, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, διαθέτει μια ειδική περιοχή για «παιχνίδια ενηλίκων», μακριά από αδιάκριτα μάτια, όπου βρίσκονται άτομα που επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικές/ φετιχιστικές δραστηριότητες, καθώς και ένα υπαίθριο «μπουντρούμι».

Εκατοντάδες άτομα αναμένονταν φέτος στο φεστιβάλ, όπου υπήρχαν επίσης DJ, ζωντανή μουσική και άλλα είδη ψυχαγωγίας, με τα εισιτήρια να φτάνουν μέχρι και τις 600 λίρες. Σύμφωνα με μία εκ των διοργανωτών, την Έλεν Σμέντλεϊ, το φεστιβάλ δημιουργήθηκε για να βρεθούν μαζί τα «πιο αγνά, πιο ηδονιστικά στοιχεία της σκηνής των πάρτι».

Αναμένεται η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου, ενώ έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του νεκρού.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της Telegraph, είναι άγνωστο τι προκάλεσε τον θάνατο, ενώ άτομο που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας είπε πως από μια κοντινή σκηνή απουσίαζε ο εξοπλισμός για μπάρμπεκιου, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ο θάνατος να οφείλεται σε αναθυμιάσεις. Άλλοι εκτιμούν πως ίσως να σχετίζεται με ναρκωτικά.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, καθώς οι διοργανωτές του καυχιούνται πως απευθύνεται σε «kinky, ιδιόρρυθμους, δημιουργικούς ηδονιστές», που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν την «άγρια πλευρά τους».