ΔΙΕΘΝΕΣ
23/08/2017 09:09 EEST | Updated 23/08/2017 09:23 EEST

Νέο «κρούσμα» διπλής σεξουαλικής επίθεσης στη Βρετανία: Δύο διαφορετικά άτομα όρμησαν σε 17χρονη σε τρένο

tomazl via Getty Images
Senior businessman puting his arm on her secretary's knee.

Μία 17χρονη στη Βρετανία δέχτηκε σεξουαλικές επιθέσεις από δύο διαφορετικούς άνδρες ενώ επέστρεφε από μουσικό φεστιβάλ με τρένο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Telegraph, η 17χρονη ταξίδευε μεταξύ Νιουκουέι και Πλύμουθ μετά το μουσικό φεστιβάλ Boardmasters στις 12 Αυγούστου, όταν τη βοήθησε με τις αποσκευές της ένας άνδρας που φορούσε καπέλο. Όταν ανέβηκε στο τρένο, αυτός έκατσε δίπλα της, γαργαλώντας την και προσπαθώντας να της πάρει το τηλέφωνο όταν αυτή αρνήθηκε να τον φιλήσει.

Αυτή απομακρύνθηκε και λίγο αργότερα είπε σε έναν άλλο άνδρα που την πλησίασε τι είχε συμβεί, ο οποίος όμως (ονόματι Λανς) την άγγιξε άσεμνα, ενώ άρχισε να αγγίζει και τον εαυτό του.

Η αστυνομία ανέφερε πως τα δύο αυτά περιστατικά έλαβαν χώρα ανάμεσα στις 20.45 και τις 21.00 και αναζητεί μάρτυρες. Όπως είπε ο ντετέκτιβ Κον Ματ, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, «επρόκειτο για ένα πολύ τρομακτικό και σοκαριστικό περιστατικό για αυτή τη νεαρή κοπέλα», ενώ ζήτησε από όποιους βρίσκονταν στο τρένο και είδαν τι συνέβη, ή είδαν δύο άνδρες να συμπεριφέρονται ύποπτα, να επικοινωνήσουν.

Διαβάστε επίσης:Δεκαπεντάχρονη στο Μπέρμιγχαμ βιάστηκε σε σταθμό τρένου, και μετά ξανά από οδηγό από τον οποίο ζήτησε βοήθεια