Η ιστορία του Joker επιτέλους θα έχει την ταινία που της αξίζει

Η ιστορία του Joker επιτέλους θα έχει την ταινία που της αξίζει
Heath Ledger is seen on screen from the movie
Danny Moloshok / Reuters
Heath Ledger is seen on screen from the movie

Ευτυχώς για το κοινό, είναι πολλές οι φορές που «συμπληρωματικοί» ήρωες των κόμικς αποκτούν με τα χρόνια την αυτονομία τους και γίνονται εκείνοι κεντρικοί πρωταγωνιστές σε άλλες ιστορίες, που τους αναδεικνύουν περισσότερο.

Αυτό πρόκειται να συμβεί, σύμφωνα με το site ειδήσεων για το Hollywood Deadline.com, με τον πολύ αγαπημένο villain των κόμικς και του κινηματογράφου, τον Joker και μάλιστα σε παραγωγή του Martin Scorsese.

Όπως αναγράφεται στον ιστότοπο, η εταιρεία παραγωγής Warner Bros/DC σκοπεύει να δημιουργήσει μια αστυνομική ταινία με έντονη δράση για την ιστορία του Joker, που αγαπήσαμε μέσα από τον Jack Nicholson και τον Heath Ledger, ενώ τελευταία στο «Suicide Squad» τον υποδύθηκε ο Jared Leto, η οποία θα μας μεταφέρει στη Gotham City στις αρχές της δεκαετίας του '80, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να μοιάζει σε ύφος και στυλ με τις υπόλοιπες αντίστοιχες ταινίες του Scorsese (Taxi Driver, Raging Bull ή The King Of Comedy).

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, θεωρείται μάλλον απίθανο να υποδυθεί τον Joker σε αυτό το φιλμ ο Jared Leto, καθώς η παραγωγή επιθυμεί κάποιον σε μικρότερη ηλικία.