ΔΙΕΘΝΕΣ
26/08/2017 08:08 EEST | Updated 26/08/2017 08:09 EEST

Ο Τσακ Νόρις υπέστη καρδιακή προσβολή δυο φορές μέσα σε μία ώρα

CHRIS KEANE / Reuters
Actor Chuck Norris speaks during the National Rifle Association's 139th annual meeting in Charlotte, North Carolina May 14, 2010. REUTERS/Chris Keane (UNITED STATES - Tags: POLITICS ENTERTAINMENT HEADSHOT)

Διαβάζοντας την είδηση αρχικά σκεφτήκαμε πως ίσως πρόκειται για κάποιο από τα συνηθισμένα ανέκδοτα, στη συνέχεια ωστόσο επιβεβαιωθήκαμε πως μάλλον πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ElMundo και το Radaronline, ο Τσακ Νόρις νίκησε το θάνατο δύο φορές μέσα σε περίπου μια ώρα.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν στις 16 Ιουλίου στο Λας Βέγκας προκειμένου να εμφανιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών. Μετά την εκδήλωση, και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, ο ηθοποιός, η σύζυγός του και η παρέα τους αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Νεβάδα.

Ο 77χρονος σταρ τα ξημερώματα ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος ενώ κατέρρευσε την ώρα που έκανε ντους. Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο ενώ κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο υπέστη το πρώτο επεισόδιο καρδιακής προσβολής.

Αφού έφτασε στο νοσοκομείο υπέστη και δεύτερη καρδιακή προσβολή, αλλά οι γιατροί τον επανέφεραν και πάλι και έπειτα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Renown Regional Medical Center.

«Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά μέσα σε μόλις 47 λεπτά. Η υστερία και ο πανικός ήταν τόσοι που πραγματικά δεν ξέρω πόση ώρα ήταν αναίσθητος ενώ το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να τον επαναφέρει. Όλοι είχαν τα μάτια τους πάνω στον καρδιογράφο- όχι στο ρολόι!», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.