Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σε αυτόν τον πίνακα, αποκαλύπτει τον υποσυνείδητο φόβο σας

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε σε αυτόν τον πίνακα, αποκαλύπτει τον υποσυνείδητο φόβο σας
Worried shocked woman
SIphotography via Getty Images
Worried shocked woman

Πολλά πράγματα κρύβονται στο υποσυνείδητο του ανθρώπου, πόσο μάλλον κάποιοι από τους μεγαλύτερους φόβους του, τους οποίους δεν γνωρίζει καλά-καλά πως έχει.

Εσείς, πιστεύετε πως ξέρετε τι είναι αυτό που φοβάστε πραγματικά στη ζωή σας;

Μια ματιά στον πίνακα του Vladimir Kush, θα σας αποκαλύψει τον μεγαλύτερο, υποσυνείδητο φόβο σας, είτε τον γνωρίζετε είτε όχι. Και παρότι μπορεί να μην σας φανεί λογικός εξ αρχής, μόλις διαβάσετε το νόημά του θα καταλάβετε πολλά περισσότερα.

Αν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσετε στον πίνακα είναι η κάμπια, τότε μάλλον έχετε φασμοφοβία. Πρόκειται για τον υποσυνείδητο φόβο απέναντι στα φαντάσματα και τα κακά πνεύματα. Κάποιες φορές φοβάστε πως τα φαντάσματα θα σας στοιχειώσουν όταν θα είστε στην πιο ευάλωτη κατάσταση, ειδικά όταν νιώθετε μπερδεμένοι ή όταν κοιμάστε.

Αν δείτε πρώτα το μήλο, τότε ο υποσυνείδητος φόβος σας είναι ο θάνατος. Φοβάστε τον θάνατο τον αγαπημένων σας προσώπων, ειδικά αν έχετε ήδη χάσει ένα. Αυτή η τραυματική εμπειρία έχει επηρεάσει το υποσυνείδητό σας και δεν αντέχετε στη σκέψη πως θα χάσετε κάποιον ακόμα.

Αν το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι η πεταλούδα, φοβάστε την προδοσία. Αυτό σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα έχετε βιώσει την απόρριψη ή έχετε πληγωθεί από άλλους, αρκετές φορές στη ζωή σας. Προσπαθείτε να κρύψετε και να καταπιέσετε αυτό το φόβο, αλλά κάθε φορά που ξεκινάτε μια νέα δουλειά, μια νέα σχέση ή βάζετε ένα νέο στόχο, αυτή η αδυναμία σας κυνηγά.

Αν, τέλος, το μάτι σας πέφτει πρώτα στο μαχαίρι, ο υποσυνείδητος φόβος σας είναι οι θανάσιμες ασθένειες. Φοβάστε μήπως έχετε μια ασθένεια σε τερματικό βαθμό και δεν το γνωρίζετε, πως θα υποφέρετε πριν πεθάνετε ή ακόμα και πως μπορεί να πεθάνετε ανά πάσα στιγμή.