Δεκαεπτάχρονη Ινδή αναγκάζεται να γεννήσει στο δρόμο, οι γιατροί την αγνοούν

Δεκαεπτάχρονη Ινδή αναγκάζεται να γεννήσει στο δρόμο, οι γιατροί την αγνοούν
Video από το RT
Video από το RT
video

Μια δεκαεπτάχρονη, την οποία η οικογένειά της εγκατέλειψε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, γέννησε σε δρόμο της Ινδίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Το κορίτσι γέννησε σε δρόμο της Ινδικής πόλης Chantil, λιγότερο από 100 μέτρα από νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με το RT.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε, το κορίτσι κάθεται στο δρόμο με το μωρό της, καθώς από δίπλα περνούν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Το βρέφος κλαίει ενώ είναι ξαπλωμένο και τυλιγμένο στο φόρεμα της μητέρας του.

Η ιστοσελίδα της εφημερίδας Dainik Jagran αναφέρει ότι κανένας γιατρός ή νοσοκόμα από το διπλανό ιατρικό κέντρο δεν πήγε στο κορίτσι, παρά τους περαστικούς που φώναζαν για βοήθεια στην είσοδο.

“Βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Έτρεμε και δεν μπορούσε να σηκωθεί για να αγκαλιάσει το βρέφος. Μεγάλα οχήματα περνούσαν δίπλα της, αλλά δεν είχε τη δύναμη να πάει στην άκρη του δρόμου”, ανέφερε ο Om Prakash Sharma, κάτοικος της περιοχής που είδε το κορίτσι και έσπευσε να βοηθήσει.

Το κορίτσι έλαβε ιατρική φροντίδα, αφού οι ντόπιοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, ζητώντας να μάθουν για ποιο λόγο δεν την πρόσεξαν νωρίτερα.

“Η απάντησή τους ήταν πολύ ενοχλητική”, ανέφερε ο Prakash Sharma.

Οι γονείς του κοριτσιού την έδιωξαν από το σπίτι, όταν έμαθαν ότι είναι έγκυος. Πατέρας του παιδιού είναι ένας άνδρας, του οποίου η σχέση με το κορίτσι έληξε με τα νέα της εγκυμοσύνης.

Πηγή: RT

Δημοφιλή