Η Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως άλλη Jackie Kennedy για το Interview Magazine και εντυπωσιάζει

Η Kim Kardashian φωτογραφίζεται ως άλλη Jackie Kennedy για το Interview Magazine και εντυπωσιάζει
interview magazine

Έχει τον τρόπο, σε κάθε της φωτογράφιση, να προκαλεί πολλά σχόλια και να γίνεται αντικείμενο συζήτησης για μέρες. Η Kim Kardashian επιστρέφει στα εξώφυλλα του έντυπου Τύπου, ποζάροντας ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ μαζί με την κόρη της, North West, για το Interview Magazine, σε μια πραγματικά εντυπωσιακή φωτογράφιση.

She’s underestimated, misunderstood, and undeniably fascinating. We’re sure you’ve heard the name @kimkardashian before. 📸 @stevenkleinstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag) στις

Με καρέ εποχής και κομψά ταγιέρ που παραπέμπουν ξεκάθαρα στην Jackie Kennedy, την οποία η Kim Kardashian, όπως γράφει η ίδια στο προφίλ της στο instagram, σέβεται και θαυμάζει, η διάσημη τηλεπερσόνα «ντύθηκε το ρόλο» της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, σαν έτοιμη από καιρό, μαζί με την κόρη της, North West, ντυμένη κι εκείνη σε ανάλογο μοτίβο και ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του φωτογράφου Steven Klein, χαρίζοντας στο κοινό ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών.

«Με αυτή τη φωτογράφιση θέλησα να αποτυπώσω τη γυναικεία ομορφιά ως έκφραση δύναμης και αυτοσεβασμού», ανέφερε ο Klein σε σχετική ανακοίνωση. «Επίσης, στόχος ήταν να αναδείξω την Kim, η οποία ως μοντέλο είναι χαμαιλέων και της οποίας η σχέση με την κάμερα είναι έμφυτο δώρο, με ένα ρετρό και συνάμα μοντέρνο τρόπο. Η Kim είναι μια μούσα της σύγχρονης εποχής», συμπλήρωσε.

For her debut appearance on the cover of a magazine with her daughter, North, @kimkardashian channels Jacqueline Kennedy Onassis. 📸 @stevenkleinstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Interview Magazine (@interviewmag) στις

Η επιτυχημένη φωτογράφιση συνοδεύεται με τη συνέντευξη της Kim Kardashian στη Janet Mock στην οποία, μεταξύ άλλων, η Kim απαντά σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι κάνει καριέρα από το τίποτα. «Κάποτε δε με ένοιαζε να με υποτιμούν όμως πλέον, μετά από 10 χρόνια παρουσίας, ζητώ σεβασμό. Αν είμαι τόσο ατάλαντη τότε πώς είναι η καριέρα η καθημερινότητά μου; Μπορείς να πεις πολλά για μένα αλλά σίγουρα όχι ότι δε δουλεύω σκληρά. Δεν τραγουδώ, δε χορεύω, δεν είμαι ηθοποιός αλλά δεν είμαι και τεμπέλα», ανέφερε.