Αυτή η θεωρία εξηγεί το αινιγματικό ύφος που είχε ο Tyrion στο τέλος του επεισοδίου

Αυτή η θεωρία εξηγεί το αινιγματικό ύφος που είχε ο Tyrion στο τέλος του επεισοδίου

Το τέλος του Game of Thrones ήρθε μαζί με τον χειμώνα.

(Προσοχή! Ακολουθούν spoilers!)

Έπειτα από 7 επεισόδια σε fast forward, που έγιναν περισσότερα πράγματα, σχεδόν από όλες τις προηγούμενες έξι σεζόν μαζεμένες, μείναμε με έναν δράκο που είναι με το μέρος των White Walkers, τον Littlefinger να παίρνει το τέλος που του αξίζει και την Daenerys να καταλήγει στο κρεβάτι με τον (επιβεβαιωμένα πλέον, ανιψιό της) Jon Snow και το άγρυπνο βλέμμα του Tyrion.

Τι σημαίνει, όμως, αυτό το αινιγματικό βλέμμα του Tyrion;

Προς το παρόν υπάρχει η εξής θεωρία.

Ο Tyrion μπορεί να έχει προδώσει την Daenerys.

Ποτέ δεν μάθαμε στην πραγματικότητα τι είπε ο Tyrion στην Cersei και την έπεισε να συμμαχήσει (ή τουλάχιστον να προσποιείται) με τους υπόλοιπους.

Στα βιβλία, η Daenerys, έχει ακούσει την προφητεία, η οποία την προειδοποιεί ότι θα βιώσει την προδοσία τρεις φορές, μία για αίμα μία για χρυσό και μία για αγάπη.

Δεδομένου ότι ο Tyrion δεν θέλει στην πραγματικότητα να καταστρέψει τους Lannister, μπορεί μία από τις προδοσίες να προέρθει από εκείνον, κάνοντας συμφωνία με την Cersei.

Μπορεί εκείνος να της είπε να πει ψέμματα ότι θα πάει στον Βορρά να βοηθήσει στον Μεγάλο Πόλεμο. Άλλωστε πριν είχε σχεδόν μαλώσει τον Jon που δεν είπε ψέματα σχετικά με την υπακοή του.

Όλα αυτά θα τα μάθουμε στην 8η και τελευταία σεζόν.