Τον έσωσε άθελά της από την αυτοκτονία και δέκα χρόνια μετά παντρεύτηκαν

Τον έσωσε άθελά της από την αυτοκτονία και δέκα χρόνια μετά παντρεύτηκαν
internet

Αυτή εδώ η ιστορία θα μπορούσε άνετα να γίνει σενάριο για ταινία στο Hollywood και μάλιστα με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ο Kevin Walsh και η Blake Moore είναι ζευγάρι για πάνω από 10 χρόνια όμως, αν και αυτό από μόνο του είναι αρκετά σημαντικό, υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει αυτή τη σχέση πολύ ιδιαίτερη.

Όταν ήταν και οι δυο τους στο γυμνάσιο και τα είχαν, η Blake, χωρίς να το γνωρίζει, έσωσε τον Kevin από την αυτοκτονία, με ένα και μόνο τηλεφώνημα.

Όταν ήταν στην πρώτη γυμνασίου ο Kevin είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και είχε αποφασίσει να βάλει τέρμα στη ζωή του. Μάλιστα, είχε ετοιμάσει και ένα σημείωμα για να αφήσει στους δικούς του. Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει, χτύπησε το τηλέφωνό του και, ενώ δεν ήξερε τον αριθμό που εμφανιζόταν στην οθόνη, πήρε την απόφαση να απαντήσει.

Τελικά ήταν η Blake, η κοπέλα που είχε γνωρίσει και είχε ερωτευτεί κεραυνοβόλα 12 μήνες πριν σε μια κατασκήνωση αλλά έκτοτε δεν είχαν ξαναμιλήσει. Όταν ο Kevin τη ρώτησε γιατί τηλεφώνησε τότε, εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή, μετά από ένα χρόνο, εκείνη απλώς είπε ότι ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει.

«Της υποσχέθηκα ότι θα της τηλεφωνήσω την επόμενη μέρα και το ίδιο βράδυ άρχισα να γράφω τα λόγια με τα οποία μετά από 10 χρόνια της έκανα πρόταση γάμου», αναφέρει ο Kevin στον ιστότοπο Quora, όπου και εμυστηρεύτηκε την ιστορία τους.

Δημοφιλή