5 μύθοι σχετικά με τα φρύδια σας και η πραγματικότητα

LONDON, ENGLAND - JULY 24:  Cara Delevingne attends the 'Valerian And The City Of A Thousand Planets' European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 24, 2017 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - JULY 24: Cara Delevingne attends the 'Valerian And The City Of A Thousand Planets' European Premiere at Cineworld Leicester Square on July 24, 2017 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Τα τελευταία χρόνια τα φρύδια κυριαρχούν τόσο στη μόδα, όσο και στην ομορφιά. Έτσι είναι λογικό να ακούγονται και πολλά γύρω από αυτά. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι είναι και όλα αλήθεια!

Η ιστοσελίδα Pure Wow αποφάσισε να καταρρίψει 5 μύθος για τα φρύδια που μάλλον έχετε ακούσει και εσείς.

Μύθος 1: Αν έχετε βγάλει τα φρύδια σας πολύ στο παρελθόν δεν θα ξαναβγούν.

Τα φρύδια σας χρειάζονται χρόνο. Με λίγη υπομονή, αλλά και ένα ειδικό σέρουμ, θα δείτε ότι μέσα σε 1-2 μήνες θα αρχίσετε να ξαναβγάζετε τρίχες στα φρύδια.

Μύθος 2: Τα φρύδια σας πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας.

Στην πραγματικότητα, τα φρύδια σας πρέπει να είναι τουλάχιστον έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σας χρώμα.

Μύθος 3: Δεν πρέπει ποτέ να βγάζετε τις τρίχες στα φρύδια σας που είναι πάνω από την γραμμή.

Αντίθετα, βγάζοντας τις τρίχες που είναι στο πάνω μέρος θα καταφέρετε να δώσετε το σωστό σχήμα στα φρύδια σας, ακόμα και να τα κάνετε να μοιάζουν πιο γεμάτα.

Μύθος 4: Τα φρύδια ξαναβγαίνουν πιο γρήγορα αν τα βγάλετε με κερί.

Καμία από τις τεχνικές δεν σχετίζεται με την ταχύτητα που ξαναβγαίνουν τα φρύδια.

Μύθος 5: Και τα δύο σας φρύδια πρέπει να είναι ίδια ακριβώς.

Όσο και να το προσπαθήσετε, αυτό είναι κάτι που δεν καταφέρετε, αφού το σώμα δεν αγαπά τη συμμετρία. Να έχετε το μυαλό σας ότι τα φρύδια σας πρέπει να μοιάζουν με αδερφάκια και όχι με δίδυμα.