ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/09/2017 12:15 EEST | Updated 03/09/2017 12:15 EEST

Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει να γράψει άρθρα για τον Σημίτη

Pacific Press via Getty Images
GENERAL PRESS SECRETARY, ATHENS, ATTIKI, GREECE - 2017/02/07: Dimitris Tzanakopoulos, Greek Minister of State and Government's Spokesman, during the press conference.In preparation of the Public Debt Management Agency agreement with the investment bank Rothschild said Government Spokesman Dimitris Tzanakopoulos, after the complaints of the vice President of New Democracy party, Mr. Adonis Georgiadis.For the assessment, Mr. Tzanakopoulos said that the ongoing initiatives in many quarters that the government hopes to reach an agreement that ensures and integration of Greek bonds on the ECB's quantitative easing program. (Photo by Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Ο κ. Μητσοτάκης «έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη», σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στο σχόλιο του πρόεδρου της ΝΔ για το άρθρο του πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρει: «De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν».

«Τον διαβεβαιώνουμε επίσης», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «πως ο πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων». «Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς», σχολιάζει.

Ο κ. Τζανακόπουλος καταλήγει με ένα σκωπτικό σχόλιο, σημειώνοντας: «Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη».