ΔΙΕΘΝΕΣ
05/09/2017 07:20 EEST | Updated 05/09/2017 07:26 EEST

Αστυνομικοί αποχαιρετούν το σκύλο-συνάδελφό τους λίγο πριν του κάνουν ευθανασία

MARTIN BERNETTI via Getty Images
A boy plays with his dog at sunset in La Serena, about 450 km north of Santiago, on September 3, 2017. Chile will host the 4th International Marine Protected Areas Congress, IMPAC 4, in La Serena, Coquimbo, September 4-8, 2017. / AFP PHOTO / MARTIN BERNETTI (Photo credit should read MARTIN BERNETTI/AFP/Getty Images)

O Hunter, το γενναίο σκυλάκι που θα δείτε στο βίντεο, κατέληξε έπειτα από μάχη που έδωσε με μια επιθετική μορφή καρκίνου στο ήπαρ με την οποία διαγνώστηκε.

Ο αστυνομικός Michael D’Aresta ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός και την απόφαση να αφήσει το φίλο του «να φύγει» μέσω της ευθανασίας.

Οι αστυνομικοί στο τμήμα του Κονέκτικτατ συγκεντρώθηκαν και αποχαιρέτησαν με τιμές τον αστυνομικό σκύλο-συνάδελφό τους, που υπηρέτησε πλάι τους επί 10 ολόκληρα χρόνια, γράφει η Daily Mail.

O συνεργάτης του, κρατώντας τον στα χέρια, πέρασε ανάμεσα από τους συναδέλφους του, οι οποίοι, παρατεταγμένοι, αποχαιρέτησαν με σεβασμό και συγκίνηση το σκυλάκι λίγο πριν από την τελευταία του επίσκεψη στον κτηνίατρο, όπου του έγινε ευθανασία.