Φυσικά και ο Peter Dinklage ήταν cool ροκ σταρ στα νιάτα του

Φυσικά και ο Peter Dinklage ήταν cool ροκ σταρ στα νιάτα του

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για το (άκρως ενδιαφέρον) παρελθόν των πρωταγωνιστών του Game of Thrones και τις δουλειές ή/και ρόλους που είχαν πριν γίνουν πρώτα ονόματα χάρη στη σειρά του HBO. Είναι όμως σίγουρα η πρώτη φορά που μια τέτοια ιστορία για έναν από αυτούς είναι τόσο ροκ. Κυριολεκτικά.

Ο Peter Dinklage λοιπόν, μακράν ο πιο cool χαρακτήρας του GoT, είχε μια εξίσου cool απασχόληση πριν γίνει ηθοποιός. Κατά τη διάρκεια των '90s, ήταν ο τραγουδιστής μιας punk/rap/funk μπάντας με το όνομα Whizzy και έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ο Dinklage ήταν γύρω στα 20 εκείνη την περίοδο και έδινε συναυλίες με το συγκρότημά του σε διάφορα στέκια της Νέας Υόρκης, όπως στο Columbia University και το Williamsburg.

Μάλιστα μια κριτική για live της μπάντας που δημοσιεύθηκε στο Columbia Spectator, αναφέρει πως οι Whizzy παραδίδουν ένα θέαμα «σαρδόνιας αλλά αισιόδοξης τρέλας, με το οποίο δεν γίνεται να μη χορέψεις».

Και παρότι, δυστυχώς, δεν υπάρχουν βίντεο από τις συναυλίες τους στο ίντερνετ (το 1990 δεν υπήρχαν smartphones και ο κόσμος καθόταν να απολαύσει μια συναυλία με τα μάτια και όλες τις αισθήσεις του, όχι μέσω της οθόνης ενός κινητού), το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφορεί είναι πλούσιο και εντελώς απολαυστικό.

Peter Dinklage