Καταγγέλλει τρεις και υπόσχεται εμπλοκή στην ΠΑΕ ο Γιαννακοπουλος!

Καταγγέλλει τρεις και υπόσχεται εμπλοκή στην ΠΑΕ ο Γιαννακοπουλος!
Contra.gr

Είδηση μέσω του... Instagram έβγαλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που έριξε... βόμβες για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και...κυβέρνηση, ενώ αποκάλυψε πως σύντονα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ειδικότερα στο Instagram, όπου μοιράζεται πολλές προσωπικές του στιγμές, ενώ δεν διστάζει να ανταλλάσσει απόψεις με φίλους του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο) στα σχόλια.

Δίπλα από το ποστάρισμα του όπου κρατάει μία... γάτα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε απάντηση που αφήνει ελπίδα αλλαγής (και σύντομα μάλιστα) στην ΠΑΕ!

Ένας φίλαθλος του "τριφυλλιού" σχολίασε πως τα "μεγάλα πορτοφόλια" πρέπει να βγουν μπροστά τώρα που το έχει ανάγκη ο σύλλογος, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

H απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν άμεση και σε πολλά... επίπεδα. Άφησε αιχμές όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά είπε πως ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια, ενώ προκάλεσε ένα πανικό στα σχόλια, αποκαλύπτοντας πως σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά τη διάσταση που πήρε το όλο θέμα πλέον όλοι περιμένουν μία επίσημη τοποθέτηση του ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ.

Δημοφιλή