Ο Christian Bale δεν είναι πια όπως τον θυμάστε

Ο Christian Bale δεν είναι πια όπως τον θυμάστε
Cast member Christian Bale poses at the premiere of
Mario Anzuoni / Reuters
Cast member Christian Bale poses at the premiere of

Ο Christian Bale είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του -και του Hollywood, εν γένει- και αυτό οφείλεται εν μέρει στην μοναδική ικανότητά του να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά από ρόλο σε ρόλο, μπαίνοντας στο πετσί κάθε χαρακτήρα που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει.

Από το «The Machinist» μέχρι το «American Psycho» και από το «The Fighter» μέχρι το «The Dark Knight Rises», ο Bale έχει ουκ ολίγες φορές υποβάλει το σώμα του σε ακραίες δοκιμασίες, ούτως ώστε να αναπαραστήσει όσο το δυνατόν πιο πειστικά το εκάστοτε ρόλο.

Γι' αυτό και η εμφάνισή του τις προάλλες στο Toronto International Film Festival μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που θυμόμασταν, δεν ήταν όμως παρά άλλη μία μεταμόρφωση στη μεγάλη γκάμα του ηθοποιού.

Ο Bale περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «Hostiles», εμφανώς παχύτερος, με κοντοκουρεμένο μαλλί και ξανθά, σχεδόν διάφανα φρύδια.

Το νέο του look οφείλεται στον επερχόμενο ρόλο του ως Dick Cheney, τον οποίο και θα υποδυθεί στη βιογραφική ταινία για τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, με τίτλο «Backseat».

Όταν δημοσιογράφος του Variety τον ρώτησε για το πώς απέκτησε την πιο «γεμάτη» φιγούρα που απαιτούσε ο ρόλος, ο Bale απάντησε πως απλά «τρώει πολλές πίτες».

Στην ταινία, μαζί με τον Christian Bale, θα πρωταγωνιστούν οι Amy Adams και ο Sam Rockwell, ενώ στη σκηνοθεσία θα βρίσκεται ο Adam McKay -του εξαιρετικού «The Big Short».