Μια γροθιά ενόψει ΔΕΘ. Τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή-Σαμαρά

Μια γροθιά ενόψει ΔΕΘ
eurokinissi

Λίγο πριν την άνοδο του στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δυο συμβολικά τετ α τετ, επιχειρεί να δώσει το σύνθημα της συστράτευσης και της κινητοποίησης όλου του δυναμικού του κόμματος.

Μια ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, ακολουθεί σήμερα Πέμπτη η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του στη Βουλή, ενόψει και της ομιλίας του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το βράδυ του Σαββάτου, όπου αμφότεροι θα δώσουν το παρών.

Ο Αντώνης Σαμαράς μετέχει ενεργά στα κομματικά δρώμενα, με πιο πρόσφατη την παρουσία του στη Λευκάδα, όπου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Λευκάδας Αθανάσιο Καββαδά και τον πρώην Βουλευτή Ξενοφώντα Βεργίνη καθώς και από άλλα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. περιόδευσαν στην κεντρική αγορά και την παραλία της Λευκάδας, όπου ο Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει και να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες.

Στόχος του κ.Μητσοτάκη είναι να συζητήσει με τους προκατόχους του όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και να ακούσει τις ιδέες και τις προτάσεις τους για όλα όσα προγραμματίζει να παρουσιάσει στη ΔΕΘ.

Ο συγκεκριμένες επαφές, αν και απο τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη χαρακτηρίζονται ως “τακτικές και συνηθισμένες”, αποκτούν ξεχωριστή σημασία - έστω και σε επίπεδο εικόνας, στην προσπάθεια της ηγεσίας της ΝΔ δοθεί ένα ξεκάθαρο στίγμα για την ενιαία αντιπολιτευτική γραμμή και την κοινή παρουσία όλων των στελεχών απέναντι στην συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η συνάντηση με τον Κωστα Καραμανλή, αν και έγινε μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας, κράτησε μια ώρα, και όπως διαβεβαιώνουν και οι δυο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τους δυο άνδρες να συζητούν εφ' όλης της πολιτικής ύλης και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη ΔΕΘ, εκεί όπου και ο πρώην Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τοπικά κομματικά στελέχη της Βορείου Ελλάδος και το Σάββατο θα δώσει το παρών στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δημοφιλή