Η Jennifer Aniston, το «ελληνικό» της μαύρισμα και η υπέροχη φωτογράφιση στο Harper's Bazaar

Η Jennifer Aniston, το «ελληνικό» της μαύρισμα και η υπέροχη φωτογράφιση στο Harper's Bazaar

Η αγαπημένη του κοινού, Jennifer Aniston, διανύει μια πολύ γεμάτη και δημιουργική φάση, ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση και μάλλον δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή από αυτή για μία συνέντευξη σε χαλαρό ύφος με την καλή της φίλη και κωμικό, Amy Sedaris, στο περιοδικό Harper's Bazaar, η οποία συνοδεύεται από μία πολύ θηλυκή και σέξι φωτογράφιση. Λογικά, έτσι σκέφτηκε η Jen και το έκανε.

Έτσι, λοιπόν, την απολαμβάνουμε σε ένα υπέροχο εξώφυλλο και γενικά μια υπέροχη φωτογράφιση με τη ματιά του Mariano Vivanco για το τεύχος Οκτωβρίου του γνωστού περιοδικού, όπου η Aniston μιλά χωρίς φόβο αλλά και με πολύ πάθος για κινηματογράφο, μυστικά ομορφιάς, το γάμο της, για την αγάπη της στη διακόσμηση, για το άρωμα που κυκλοφόρησε με την υπογραφή της και τόσα ακόμα ενδιαφέροντα.

Για παράδειγμα, λέει ότι δεν έχει την υπομονή να περιμένει να στεγνώσουν τα νύχια της γι' αυτό και αποφεύγει να τα βάφει. Της αρέσει το μαύρισμα σαν γνήσια Ελληνίδα αλλά τα τελευταία χρόνια επιλέγει τα σπρέι μαυρίσματος αντί να κάθεται με τις ώρες στον ήλιο γιατί δεν αντέχει την υφή των αντηλιακών στο δέρμα της. Παραδέχεται ότι λαμβάνει πολλές βιταμίνες καθημερινά, ενώ αλλάζει συχνά τα είδη και τις ποσότητες ανάλογα με το τι διαβάζει στο διαδίκτυο και όσα τη συμβουλεύουν οι γιατροί της.

Ήταν εκείνη που ανακαίνισε το διαμέρισμα του συζύγου της, Justin Theroux, στη Νέα Υόρκη, εξηγώντας ότι η διακόσμηση εσωτερικών χώρων είναι κάτι που την ηρεμεί και την κάνει να νιώθει δημιουργική. Όταν η Sedaris της επισημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και ο Theroux είναι εξαιρετικοί οικοδεσπότες, η Jennifer Aniston εξηγεί πως απολαμβάνει να διασκεδάζει τους ανθρώπους και να ακούει τους ήχους σε μια παρέα που οι άνθρωποι περνούν καλά.

Νιώθει νοσταλγία για τότε που ακόμα ο κόσμος είχε την αγαπημένη συνήθεια να πηγαίνει στον κινηματογράφο κάθε Παρασκευή βράδυ και διαπιστώνει ότι αυτή η αίγλη των κινηματογραφόφιλων έχει κάπως χαθεί με την έλευση της τεχνολογίας όπου όλοι είναι τόσο εξαρτημένοι από τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ αναφέρει ότι βλέπει επιλεκτικά κάποια προγράμματα στην τηλεόραση. Μάλιστα, επιστρέφει σε αυτήν, το μέσο που την καθιέρωσε, μετά από χρόνια αποχής, μαζί με τη Reese Witherspoon, με την οποία είχε ξανασυνεργαστεί στα «Φιλαράκια».