ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/09/2017 18:41 EEST | Updated 16/09/2017 18:41 EEST

Κάτι πήγε πολύ στραβά με αυτή τη φωτογραφία διαβατηρίου

reddit

Λογικά, οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) θα συμφωνήσουμε ότι οι φωτογραφίες που έχουμε βγάλει για το διαβατήριό μας δεν είναι οι καλύτερες που έχουμε τραβήξει ποτέ. Και γι' αυτό δεν έχουμε κάνει εμείς απαραίτητα κάτι λάθος, απλά είναι ιδιαίτερο το ύφος που απαιτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία. Μέχρι εδώ καλά.

Ωστόσο, στην περίπτωση της Chelsey Ramos τα πράγματα ήταν λίγο πιο αλλόκοτα από το συνηθισμένο. Η Chelsey, λοιπόν και ο σύντροφός της, Reece Lagunas, από το Τέξας στις αρχές του καλοκαιριού αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία αυτό το Σεπτέμβρη και έτσι η Ramos αναγκαστικά έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να ανανεώσει διαβατήριο.

Η αρχική φωτογραφία που έβγαλε η κοπέλα ήταν απολύτως φυσιολογική, δεν είχε κάτι το περίεργο. Όταν, όμως, στο τέλος Ιουλίου της στάλθηκε το καινούριο της διαβατήριο, αντίκρισε κάτι που δεν περίμενε. Για την ακρίβεια, η φωτογραφία που τελικά χρησιμοποιήθηκε για το διαβατήριό της ήταν εμφανώς αλλοιωμένη, σε σημείο που που έδειχνε παραμορφωμένο το κεφάλι της.

The State Department nailed my girlfriend's passport from funny

Στην αρχή η Chelsey έγινε έξαλλη με αυτό που είδε, καθώς πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να αποκτήσει το καινούριο της διαβατήριο, όμως στη συνέχεια, τόσο εκείνη όσο και ο φίλος της, άρχισαν να το διασκεδάζουν και μάλιστα δημοσίευσαν την εν λόγω φωτογραφία και στο Reddit, όπου έγινε ένας μικρός χαμός. Λογικό.

Sponsored Post