Δείτε έναν εντελώς αγνώριστο Kevin Spacey στο εντυπωσιακό trailer του «All the Money in the World»

Δείτε έναν εντελώς αγνώριστο Kevin Spacey στο εντυπωσιακό trailer του «All the Money in the World»
HuffPost

Πρόκειται για μία από τις πλέον εξωφρενικές ιστορίες που έχουν διαδραματιστεί στη σύγχρονη ιστορία και τώρα ήρθε η ώρα της να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με το λαμπερό καστ που της αξίζει.

Το «All the Money in the World», σε σκηνοθεσία Ridley Scott, αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του 16χρονου John Paul Getty III (Charlie Plummer), εγγονού του δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου J. Paul Getty, ιδρυτή της αμερικανικής Getty Oil και, ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους που έχουν ζήσει ποτέ. Όταν η μητέρα του John, Gail, παρακαλά τον πεθερό της να δώσει τα 17 εκατομμύρια που ζητούν οι απαγωγείς για να σώσει τον εγγονό του, εκείνος αρνείται. Στην πορεία, και όσο οι απαγωγείς αρχίζουν να υιοθετούν ολοένα και πιο βίαιες τακτικές, η Gail συμμαχεί με τον σύμβουλο του Getty, προσπαθώντας να πάρει πίσω το γιο της.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε χτες, Σάββατο, και έκλεψε τις εντυπώσεις, όχι μόνο με το κεντρικό θέμα της ιστορίας και τη συμμετοχή δύο πρωτοκλασάτων ηθοποιών όπως η Michelle Williams στο ρόλο της μητέρας και ο Mark Wahlberg στο ρόλο του συμβούλου του Getty, αλλά, κυρίως, με την ολοκληρωτική μεταμόρφωση στην οποία υπεβλήθη ο τεράστιος Kevin Spacey προκειμένου να μπει στο πετσί (κυριολεκτικά, με τόσα προσθετικά) του J. Paul Getty.

Δείτε το εντυπωσιακό trailer παρακάτω και θα καταλάβετε γιατί έχει αρχίσει ήδη να ακούγεται το όνομα του Spacey, αλλά και η ίδια η ταινία, για τα ερχόμενα Oscar.