Καταδίκη πατέρα που βίαζε την κόρη του στη Λάρισα: Βρέθηκε ένοχος αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Καταδίκη πατέρα που βίαζε την κόρη του στη Λάρισα: Βρέθηκε ένοχος αλλά αφέθηκε ελεύθερος
Eurokinissi

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε πατέρας στη Λάρισα ο οποίος κατηγορείτο πως βίαζε επί σειρά ετών την κόρη του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Ελευθερίας», η ακροαματική διαδικασία έλαβε χώρα το Σάββατο και διήρκεσε αρκετές ώρες καθώς ολοκληρώθηκε αργά τα απόγευμα. Εν τέλει ο πατέρας κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά. Η απόφαση αναφέρει πως η έφεση έχει αναστέλλουσα δύναμη και ως εκ τούτου ο καταδικασθείς θα είναι ελεύθερος έως και την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Η καταγγελία έγινε πριν από μερικούς μήνες και τελικά οδήγησε τον πατέρα στο εδώλιο- Όχι όμως για όλες τις πράξεις αλλά για όσες ήταν εντός 15ετίας. Για τις υπόλοιπες που αφορούσαν σε παλαιότερα έτη και ειδικά για τότε που το κορίτσι ήταν ανήλικο, επήλθε η παραγραφή τους.

Ο πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες όμως είχε απέναντί του εκτός από την κατάθεση της μιας κόρης και της άλλης κόρης αλλά και την κατάθεση της πρώην συζύγου του και μητέρας των δύο κοριτσιών. Όπως αναφέρει η «Ελευθερία», ο λόγος για τον οποίο δεν είχε καταγγείλει τις πράξεις η παθούσα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν πως δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Δημοφιλή