Κάποιος αποφάσισε να «ασπρίσει» τη Rihanna για να την κάνει πιο όμορφη, γιατί σε αυτόν τον κόσμο ζούμε πια

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 23:  Rihanna attends the Fenty Beauty by Rihanna presentation at Callao Cinemas on September 23, 2017 in Madrid, Spain.  (Photo by Fotonoticias/FilmMagic)
MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 23: Rihanna attends the Fenty Beauty by Rihanna presentation at Callao Cinemas on September 23, 2017 in Madrid, Spain. (Photo by Fotonoticias/FilmMagic)

Η αλήθεια είναι πως, εδώ που έχουμε φτάσει, το ότι βρέθηκε άνθρωπος που θεώρησε πως αν «άσπριζε» το δέρμα της Rihanna θα την έκανε ακόμα πιο όμορφη, δεν είναι κάτι που μας κάνει και τόσο μεγάλη εντύπωση. Δηλαδή, ζούμε σε έναν κόσμο που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδάκι του Δημοτικού επειδή κανείς δεν θέλει να πάει στο πάρτυ του, όπως και να το κάνουμε, είμαστε πλέον έτοιμοι για όλα.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως, ως είδηση, δεν κατάφερε να μας κάνει να χάσουμε λίγο ακόμα την πίστη μας στην ανθρωπότητα.

Η χρήστης του Twitter @alexgracious, λοιπόν, πήρε μερικές φωτογραφίες της διάσημης τραγουδίστριας από τα Barbados και τις επεξεργάστηκε έτσι ώστε στο τελικό αποτέλεσμα η Rihanna να είναι λευκή. Έπειτα τις ανέβασε στο Twitter γράφοντας «Η Rihanna θα ήταν τόσο πιο όμορφη αν ήταν λευκή», μαζί με ένα emoji με καρδούλες στα μάτια.

Μπορούμε να σκεφτούμε αρκετά emoji για να απαντήσουμε στην ανάρτηση της @alexgracious, κανένα όμως δεν έχει καρδούλες.

Η Rihanna, ούσα η θεότητα που είναι, προτίμησε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με το τρολ, παρά μόνο να την κάνει ένα απλό, λιτό block.

Το τεράστιο fan base της όμως δεν πήρε το ίδιο ψύχραιμα την κατάσταση, και εκατοντάδες χρήστες του Twitter κατακεραύνωσαν την Alex για τις φωτογραφίες της, αποκαλώντας την πράξη της «ασεβή» και «ρατσιστική». Διαφωνεί κανείς;

Μάλιστα μερικοί χρησιμοποίησαν τα ίδια της τα λόγια για να την βάλουν στη θέση της: «Θα ήσουν τόσο πιο όμορφη αν δεν είχες άποψη» και «Το Twitter θα ήταν τόσο πιο όμορφο αν δεν ήσουν μέσα σε αυτό», ήταν μερικές από τις καυστικές απαντήσεις που έλαβε.

Το καλύτερο από όλα; Όταν η Alex συνειδητοποίησε πως η Rihanna την είχε μπλοκάρει, έμεινε άναυδη και δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί.