Ο Bruce Willis επιστρέφει ως John McClane για μια ακόμη ταινία «Die Hard», που θα είναι prequel και sequel μαζί

Ο Bruce Willis επιστρέφει ως John McClane για μια ακόμη ταινία «Die Hard», που θα είναι prequel και sequel μαζί
HuffPost Greece

Δεν ξέρουμε πώς να νιώσουμε για την ακόλουθη είδηση, καθώς από τη μία χαιρόμαστε από την άλλη έχουμε τις αμφιβολίες μας, αλλά είναι πλέον δεδομένο:

Ο Bruce Willis θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο του θρυλικού, πλέον, αστυνομικού John McClane, για μια νέα ταινία «Die Hard» η οποία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, θα είναι «εν μέρει prequel, εν μέρει sequel».

Τα σχέδια για την κυκλοφορία της εν λόγω ταινίας είχαν ανακοινωθεί από το 2015, με τον τίτλο να είναι «Die Hard: Year One» και την κεντρική ιστορία να ακολουθεί τον νεαρό νεόκοπο αστυφύλακα John McClane κατά τη δεκαετία του 1980, όταν ξεκινούσε την καριέρα του. Στο υπόλοιπο μισό της ταινίας, η ιστορία θα διαδραματίζεται στο παρόν.

Τώρα, το Digital Spy ανακοίνωσε πως ο Willis επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην ταινία.

Σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη Len Wiseman στο Deadline, μετά την επικύρωση της συμμετοχής του Willis ξεκίνησε η διαδικασία του κάστινγκ για την ανεύρεση του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον McClane σε νεαρή ηλικία. «Το σωστό κάστινγκ για αυτό το ρόλο είναι πολύ σημαντικό. Αυτά τα γυμνά πόδια έχουν πολύ μεγάλα παπούτσια να γεμίσουν», είπε.

Ο Bruce Willis επιστρέφει στο franchise μετά τη συμμετοχή του στην ταινία του 2013, «A Good Day To Die Hard», όπου ο John McClane τα έβαλε με τη μαφία της Ρωσίας, έχοντας στο πλευρό του το γιο του, Jack (Jai Courtney).

Στο πλαίσιο της προώθησης εκείνης της ταινίας, ο Willis είχε πει: «Χαίρομαι που συνεχίζουν να μου ζητούν να επιστρέψω για να κάνω κι άλλες εκδοχές και μετεμψυχώσεις του Die Hard. Η πρώτη ταινία ήταν... ήταν τα πάντα. Τα υπόλοιπα από εκεί και πέρα είναι απλά προσπάθειες για να είμαι όσο καλός ήμουν σε εκείνη την ταινία».

Αυτό είναι που φοβόμαστε, Bruce. Όχι τόσο για εσένα, όσο για το ενδεχόμενο μιας ακόμη συνέχειας του Die Hard που δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα στάνταρ που είχαν θέσει οι τρεις πρώτες. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, οι συνέχειες του 2007 (Live Free or Die Hard) και του 2013 (Α Good Day To Die Hard) δεν ήταν και τόσο καλές -και είμαστε επιεικείς. Αλλά δεν χάνουμε ελπίδα, μπορεί αυτό το νέο prequel-sequel να επαναφέρει το franchise στις παλιές του δόξες. Ο χρόνος θα δείξει.