Αυτά παθαίνεις όταν η Jane Fonda θέλει να σου μιλήσει για τη νέα ταινία της και εσύ τη ρωτάς για τις πλαστικές της

Αυτά παθαίνεις όταν η Jane Fonda θέλει να σου μιλήσει για τη νέα ταινία της και εσύ τη ρωτάς για τις πλαστικές της

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Megyn Kelly -η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ο Donald Trump, κατά την προεκλογική του καμπάνια, αναφέρθηκε στην έμμηνο ρύση της για να την υποτιμήσει- ανέλαβε τη δική της πρωινή εκπομπή, το «Megyn Kelly Today».

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά όμως, καθώς στην πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην εκπομπή κατάφερε να ντροπιάσει όχι μόνο τον εαυτό της και τους καλεσμένους της, το καστ του «Will & Grace» που επανέρχεται στην τηλεόραση, αλλά και έναν φαν της σειράς που βρισκόταν στο πλατό.

Τώρα, σχεδόν τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, η Kelly κατάφερε να τα κάνει πάλι μαντάρα, μόνο που αυτή τη φορά είχε απέναντί της έναν πραγματικό θρύλο.

Η Kelly υποδέχτηκε τις προάλλες την Jane Fonda και τον Robert Redford, προκειμένου να μιλήσουν για την νέα τους ταινία «Our Souls at Night» αλλά και για τη φιλία τους που κρατά εδώ και δεκαετίες.

Γρήγορα όμως το πράγμα στράβωσε (ξανά), όταν η Kelly προτίμησε να αγνοήσει την ταινία, τη καριέρα και τη σχέση της Fonda με τον Redford, για να ρωτήσει τη διάσημη ηθοποιό σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Προηγουμένως είχε ρωτήσει τον Redford για το κλασικό «The Way We Were», για να πάρει την απάντηση της Fonda «Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτόν και την Barbra Streisand».

«Έχεις υπάρξει παράδειγμα για όλους μας σχετικά με το πώς είναι να μεγαλώνει κάποιος όμορφα, με δύναμη και χωρίς να νιώθει πως χρωστά εξηγήσεις σε κανέναν», είπε η Kelly στη Fonda. «Έχεις παραδεχτεί πως έχεις κάνει πλαστικές, το οποίο θεωρώ πως είναι υπέρ σου. Φαίνεσαι καταπληκτική. Διάβασα πως δεν είσαι περήφανη που παραδέχτηκες πως έχεις κάνει πλαστικές. Γιατί όχι; Γιατί το είπες αυτό;».

Η απάντηση της Fonda, μετά από ένα μικρό σάστισμα, ήταν η εξής: «Θέλουμε πραγματικά να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, τώρα;».

«Λοιπόν, ευχαριστώ», συνέχισε η Fonda. «Καλή συμπεριφορά, καλή στάση σώματος, φροντίζω τον εαυτό μου... Αλλά, άσε με να σου πω γιατί αγαπώ αυτήν τη ταινία που κάναμε, το “Our Souls at Night”, αντί για την πλαστική χειρουργική», συμπλήρωσε, βάζοντας οριστική τελεία στο θέμα.

Η ερώτηση της Kelly, αναφερόταν στις δηλώσεις που είχε κάνει το 2015 η ηθοποιός σε μια συνέντευξή της στο W Magazine, εξηγώντας πως τα τοξικά πρότυπα ομορφιάς την οδήγησαν στο νυστέρι. «Έχω κάνει πλαστική χειρουργική. Δεν είμαι περήφανη για αυτό. Αλλά μεγάλωσα ορίζοντας τον εαυτό μου βάσει της εμφάνισής μου. Μου έμαθαν πως, αν ήθελα να με αγαπούν, θα έπρεπε να είμαι λεπτή και όμορφη. Αυτό οδηγεί σε πολλά προβλήματα», είχε πει τότε η Fonda.

Παρόλα αυτά, το να σχολιάζεις ανέμελα ένα πολύ σοβαρό προσωπικό θέμα σε μια πρωινή εκπομπή, στην οποία ο καλεσμένος σου έχει δεχτεί να έρθει για να μιλήσει για κάτι εντελώς διαφορετικό, δεν είναι και η πλέον επαγγελματική συμπεριφορά. Πόσο δε όταν έχεις μπροστά σου δύο «ιερά τέρατα» του κινηματογράφου που μόλις έκαναν μια ταινία μαζί, μετά από χρόνια, η οποία πραγματεύεται την ερωτική ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, και το πρώτο πράγμα που θέλεις να ρωτήσεις έχει να κάνει με τις πλαστικές επεμβάσεις της πρωταγωνίστριας.