Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στο Σούνιο. Έγκλημα «βλέπει» η αστυνομία

Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στο Σούνιο. Έγκλημα «βλέπει» η αστυνομία
eurokinissi

Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πίσω από το μακάβριο εύρημα ενός ταξιδιωτικού σάκου με ανθρώπινα οστά στο Σούνιο.

Και αυτό διότι από την πρώτη μακροσκοπική εξέταση των οστών προκύπτει ότι ένα από τα οστά φέρει αλλοίωση που πιθανότατα οφείλεται σε τραύμα, ενώ στο σάκο βρέθηκαν και τρίχες που επίσης παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια σε περίπτωση που ανήκουν στο θύμα. Ο σάκος βρέθηκε τυχαία από έναν φυσιολάτρη περιπατητή –σπηλαιολόγο- ο οποίος έχει ως χόμπι να εξερευνά σπηλιές.

Ο περιπατητής βρήκε το σάκο το μεσημέρι της Τετάρτης και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκείνη την ώρα έκανε βόλτα σε δασική έκταση στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι Σουνίου. Ο σάκος βρισκόταν σε γαλαρία πηγαδιού, όπου ενδεχομένως τον πέταξε από ύψος κάποιος για να τον ξεφορτωθεί. Το σημείο αποκλείστηκε και επιστρατεύτηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ για να προσεγγίσουν το σημείο και να ανασύρουν το σάκο. Ο σκελετός που περιείχε σε κομμάτια ανήκει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε γυναίκα. Οι εκτιμήσεις από τη μακροσκοπική εξέταση αναφέρουν ότι τα οστά ήταν για πολύ καιρό μέσα στο σάκο. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί το κατά πόσο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Παράλληλα, θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου μεταφέρθηκαν σε πρώτη φάση τα οστά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα