Γιατί είχε αμφιβολίες για το ρόλο της στο «Λύκο της Wall Street» η Margot Robbie

Γιατί είχε αμφιβολίες για το ρόλο της στο «Λύκο της Wall Street» η Margot Robbie
Actress Margot Robbie attends the world premiere of
Actress Margot Robbie attends the world premiere of
Andrew Kelly / Reuters

Oι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει την παρουσία της Margot Robbie με το ρόλο της στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Ο λύκος της Wall Street», ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στην Αυστραλή ηθοποιό, η οποία μάλιστα αποκαλύπτει μιλώντας στο Wonderland τις επιφυλάξεις που εξαρχής είχε για το ρόλο.

Η Robbie παραδέχθηκε πως αρχικά δεν είχε δει με τόσο καλό μάτι το ρόλο της «πιο σέξι ξανθιάς» που θα υποδυόταν τη σύζυγο του Jordan Belfort, ενώ όπως είπε: «Όταν έπαιζα τη Naomi είχα πολύ άγχος για το αν θα καταφέρω να φέρω εις πέρας την αποστολή μου αφού σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου την πιο καυτή γυναίκα».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, σκεφτόταν πως το κοινό θα δει την ταινία και θα απογοητευτεί από την ερμηνεία της.

Η Αυστραλή ηθοποιός την οποία είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στη σειρά Neighbours, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ι, Τοnya», η οποία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες το 2018. Να σημειωθεί πως η ταινία διακρίθηκε πρόσφατα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο.

Fun night last night at the Gotham Awards with #calvinklein #deepeuphoria #ad

A post shared by @margotrobbie on

Οι κριτικοί του κινηματογράφου εστιάζουν στον τρόπο που η Robbie υποδύεται την Τοnya και όσοι έχουν δει μέχρι στιγμής την ταινία δεν είναι εντυπωσιασμένοι. «Κάνεις πρόβες για ώρες, διαβάζεις, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και στο τέλος κάποιος γράφει μια κριτική που σε τσακίζει», δηλώνει τέλος η Margot, η οποία σε καμία περίπτωση δεν κρύβει την απογοήτευσή της.

Last night was too much fun

A post shared by @margotrobbie on

Πηγή: Independent

Δημοφιλή