ΔΙΕΘΝΕΣ
01/10/2017 08:43 EEST | Updated 01/10/2017 09:22 EEST

Το tweet της Oprah που έβαλε στο κοινό υποψίες πως θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ

MARCUS YAM/AOL

Η υποψηφιότητα της διάσημης παρουσιάστριας, Oprah Winfrey στις προεδρικές εκλογές της Αμερικής θα προκαλούσε έκπληξη σε όλους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Ο θρύλος των talk show γέμισε το κοινό με υποψίες την Πέμπτη όταν έκανε retweet ένα άρθρο του New York Post σύμφωνα με το οποίο η καλύτερη επιλογή προέδρου για το 2020 θα ήταν... εκείνη.

«Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης σας», έγραψε σαν σχόλιο η Oprah.

Φυσικά το γεγονός δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο όλοι οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια τους. Όπως φαίνεται δεν αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο αρνητικά, αφού ήδη οραματίζονται την προεκλογική εκστρατεία!

Ένας στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει πως η Winfrey απλά ευχαρίστησε το δημοσιογράφο για το κείμενο και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτεται να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου.

Υπενθυμίζεται ωστόσο πως η περσόνα τον Ιούνιο είχε εκμυστηρευτεί στο Holywood Reporter πως η ιδέα του να είναι υποψήφια είναι απλά ένα όνειρο γι'αυτήν.

«Ποτέ δεν θα διεκδικούσα ένα δημόσιο αξίωμα», είχε πει.«Και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να νικήσω τον Τραμπ. Ειλικρινά δεν γνωρίζω την απάντηση και μάλλον δεν θα τη μάθω ποτέ αφού δεν θα είμαι ποτέ υποψήφια», είχε συμπληρώσει.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στην αυστραλιανή έκδοση της HuffPost και μεταφράστηκε στο ελληνικά.

Sponsored Post